Alle voetbalreizen naar Celtic FC

Celtic FC werd opgericht in 1888 en is afkomstig uit Glasgow in Schotland. De thuiswedstrijden worden gespeeld op Celtic Park, dat in de volksmond ook wel Paradise genoemd wordt, verwijzend naar het oude naastgelegen kerkhof. Celtic Park biedt plaats voor 60.982 toeschouwers. De club speelt in het karakteristieke groen-witte tenue en speelt een vooraanstaande rol in de Schotse competitie. De grootste rivaal van de club is Rangers FC waarbij de wedstrijden tussen beide teams ook wel The Old Firm genoemd wordt. Celtic behoort tot één van de vier clubs wereldwijd die het langste op het hoogste niveau uitkomen.

 

The Celts bezitten een grandioze erelijst met onder andere 49 landskampioenschappen en 38 Scottish Cups. De afgelopen 7 seizoenen werd onafgebroken de landstitel behaald. Onder leiding van coach Brendan Rogers en spelers als Scott Brown en Leigh Griffiths probeert Celtic ook komend seizoen weer volop mee te strijden om het kampioenschap.

Wanneer u een Voetbalreis geboekt heeft naar een thuiswedstrijd van Celtic, is het de uitgelezen mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stad Glasgow zelf. Zo kunt u de Kathedraal van Glasgow bezichtigen, een bezoekje brengen aan het Pollok Country Park of afreizen naar het Scottish Football Museum om zo alles aan de weet te komen over de oorsprong van het spelletje zelf. Al met al zijn er voldoende bezienswaardigheden aanwezig in de stad en is het zeker de moeite waard om hier naar te gaan kijken.

Al onze Voetbalreizen naar Celtic zijn inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Tevens is het mogelijk om een retourvlucht bij te boeken naar keuze. Al onze hotels bevinden zich in het centrum van de stad en zijn voorzien van ontbijt. Indien u speciale wensen heeft omtrent uw verblijf, zijn wij bereid om daar aan te voldoen en te kijken naar de mogelijkheden.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier bij één van de Voetbalreizen naar Celtic!

06 apr
15:00
Celtic
Livingston
Voetbalreizen Celtic
Inclusief:
  • Overnachting(en)
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Inclusief vlucht

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 2 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten. De prijs van het arrangement inclusief vlucht kan afwijken van de actuele prijs.

Inklappen
Voetbalreizen Scottish Premiership Scottish Premiership / Celtic Park, Glasgow
Vanaf 249,- p.p.