Celtic - Glasgow Rangers (The Old Firm)

De wedstrijd tussen topclubs Celtic FC en Glasgow Rangers is wereldberoemd en bijna elke voetbalfan zou deze wedstrijd wel een keertje willen zien. Wacht dan ook niet langer en vind hier alle informatie over deze bloedstollende wedstrijd!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Celtic en Rangers


08 april 2023 Voetbalreizen Scottish Premiership Celtic - Glasgow Rangers
02 januari 2023 Voetbalreizen Scottish Premiership Glasgow Rangers - Celtic
03 september 2022 Voetbalreizen Scottish Premiership Celtic - Glasgow Rangers
03 april 2022 Voetbalreizen Scottish Premiership Glasgow Rangers - Celtic
02 januari 2022 Voetbalreizen Scottish Premiership Celtic - Glasgow Rangers
20 maart 2021 Voetbalreizen Scottish Premiership Celtic - Glasgow Rangers
02 januari 2021 Voetbalreizen Scottish Premiership Glasgow Rangers - Celtic
17 oktober 2020 Voetbalreizen Scottish Premiership Celtic - Glasgow Rangers
15 maart 2020 Voetbalreizen Scottish Premiership Glasgow Rangers - Celtic
29 december 2019 Voetbalreizen Scottish Premiership Celtic - Glasgow Rangers1-2
01 september 2019 Voetbalreizen Scottish Premiership Glasgow Rangers - Celtic0-2
31 maart 2019 Voetbalreizen Scottish Premiership Celtic - Glasgow Rangers2-1
29 december 2018 Voetbalreizen Scottish Premiership Glasgow Rangers - Celtic1-0
02 september 2018 Voetbalreizen Scottish Premiership Celtic - Glasgow Rangers1-0
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

The Old Firm

Glasgow Rangers (Rangers Football Club) en Celtic FC zijn twee voetbalclubs uit Glasgow, Schotland. Wanneer beide teams tegen elkaar spelen is er altijd sprake van vuurwerk. Deze beladen Schotse derby wordt ook wel ‘the Old Firm’ genoemd. Dit verwijst naar de oude, goede relatie die de clubs oorspronkelijk met elkaar hadden. De twee clubs hadden veel vriendelijke contacten die gebruikt werden om voetbalwedstrijden en evenementen te organiseren om geld binnen te halen. Naarmate de clubs groeiden, werd de sfeer tijdens elke wedstrijd steeds grimmiger en sinds jaren zijn de Glasgow Rangers - Celtic echte aartsrivalen van elkaar. The Old Firm staat in de hele wereld bekend als een van de zwaarst beladen derby’s.

Dé wedstrijd van het voetbalseizoen in Schotland werd in 2012 niet meer gespeeld vanwege verplichte terugplaatsing van de Rangers FC naar het vierde niveau van de competitie. In 2016 promoveerden de Rangers weer terug naar de hoogste Schotse voetbaldivisie en sindsdien kunnen we gelukkig weer genieten van deze prachtige derby.


The Old Firm bezoeken?

Wil jij ook aanwezig zijn bij een van de zwaarst beladen derby's van Europa? Boek dan je voetbalreis naar de Old Firm tijdig en geniet samen met ruim 60.000 toeschouwers van de geweldige sfeer in Celtic Park.

Vragen over de Old Firm Celtic - Glasgow Rangers? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar Glasgow. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis samen, van vervoer tot verblijf. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Glasgow en uiteraard een geweldige Old Firm-ervaring!