Alle voetbalreizen naar Schalke '04

FC Schalke '04 is opgericht in het jaar 1904 en komt uit de wijk Schalke in Gelsenkirchen. Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar een thuiswedstrijd van Schalke '04 en beleef live de fantastische sfeer in de Veltins Arena. De thuiswedstrijden van de club zijn bijna altijd uitverkocht en met een totale capaciteit van 61.673 is dit één van de grootste stadions van Duitsland.

Schalke 04 is na Bayern München de grootste sportvereniging van Duitsland met 155.000 leden. Deze leden hebben overigens een zeer vriendschappelijke band met de Nederlandse club FC Twente waardoor er wedstrijden van elkaar door beide fanschares bezocht worden. De club is van oudsher één van de topclubs in Duitsland. Met 7 Duitse landstitels, 5 DFB-Pokals, 1 Duitse Supercup en de winst van 1 UEFA-Cup hebben ze een mooie prijzenkast weten te vullen. Ondanks dat ze de laatste jaren niet meer in staat zijn geweest om een titel te veroveren, weten ze zich toch altijd nét onder de absolute top te positioneren. De absolute top bestaat naast Bayern München onder andere uit Borussia Dortmund en Borussia Mönchengladbach. Andere teams zoals Bayer 04 Leverkusen, VfL Wolfsburg en FC Augsburg fluctueren eronder.

Afgelopen seizoen eindigde Schalke voor het eerst in 11 jaar op de 14e plaats in de Bundesliga; geen goede prestatie voor de club uit Gelsenkirchen. Nadat Domenico Tedesco werd ontslagen keerde Huub Stevens tijdelijk terug als interim-trainer. David Wagner gaat komend seizoen proberen de club uit Gelsenkirchen weer terug te brengen naar de top van de Duitse competitie. 

Naast een actieve fanbase en het fantastische stadion heeft Schalke '04 ook één van de meest beladen derby's die Duitsland rijk is, de Kohlenpottderby. De wedstrijd met buurman Borussia Dortmund gaat er vaak hard aan toe zowel binnen als buiten het veld. Een voetbalreis naar de wedstrijd Schalke '04 - Borussia Dortmund of andersom is daarom zeker een wedstrijd die u op uw bucketlist moet hebben staan.

Duik na de wedstrijd het nachtleven van Gelsenkirchen in of geniet van één van de restaurantjes die de stad rijk is. Deze stad, grenzend aan Nederland, heeft wat dat betreft veel te bieden en is daarom perfect voor een combinatie-citytrip. 

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en) met plaatsen naast elkaar en goed zicht op het veld. De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Gelsenkirchen. Het ontbijt in het hotel is altijd bij de arrangementsprijs inbegrepen.

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of extra wensen die u graag ingevuld ziet voor een perfecte voetbalreis naar Schalke '04? Deze beantwoorden wij natuurlijk graag!

Voor nu alvast een fijne voetbalreis gewenst!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte