Alle voetbalreizen naar AC Milan

AC Milan is een Italiaanse voetbalclub die werd opgericht in het jaar 1899 door Engelse migranten. Vandaar ook de aanwezige Engelse vlag in het embleem van de club. Milan behoort vandaag de dag nog steeds tot één van de meest succesvolle clubs in Europa en won ook de meeste titels van alle clubs in Italië. De club is herkenbaar aan de rood/zwarte clubkleuren. Alle thuiswedstrijden worden gespeeld in het welbekende San Siro stadion in Milaan, dat een capaciteit heeft van meer dan 80.000 zitplaatsen. In de jaren '80 kwam de club in handen van Silvio Berlusconi, die meerdere toptransfers financierde. Mede dankzij onze landgenoten Marco van Basten, Ruud Gullit en Frank Rijkaard behaalde AC Milan meerdere titels. Zij vormden een sterk team dat het Europese voetbal lange tijd domineerde.

 

De laatste 6 seizoenen eindigde AC Milan telkens buiten de top 3 van de Serie A. In deze periode kende de club ook vele trainerswisselingen; iets wat niet voor de juiste stabiliteit zorgde. Met het aanstellen van AC Milan oud-topspeler Gennaro Gattuso en nieuwe aankopen André Silva, Suso en Lucas Biglia, proberen I Rossoneri komend seizoen weer een plaats te bemachtigen in de bovenste regionen van de Serie A.

Naast het indrukwekkende stadion van AC Milan biedt de stad zelf nog veel meer bezienswaardigheden. Zo is Milaan de tweede grootste stad van Italië en is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het bruisende stadsleven. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de Santa Maria delle Grazie, Colonne di San Lorenzo en de uitgaanswijk Navigli, welke zich kenmerkt door het grachtensysteem waar her en der oude binnenvaartschepen liggen en te bezichtigen zijn.   

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Milaan. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de geboekte arrangementsprijs. Zo begint u de dag altijd met een goed gevulde maag.

Wanneer er nog onduidelijkheden zijn of als u extra wensen heeft aangaande één van onze voetbalreizen naar Milan, vernemen wij dat graag van u. Wij van Number 1 Voetbalreizen wensen u alvast een fijne voetbalreis!

Let op! De exacte datum en tijden van de Serie A wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Italiaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte