Voetbalreizen naar de wedstrijden van Liverpool

Een voetbalreis naar Liverpool is een unieke beleving; een voetbaltrip om nooit meer te vergeten! Liverpool FC kan gezien worden als de meest nostalgische club van Engeland, die 2e op de lijst van meest behaalde kampioenschappen staat. Daarnaast won Liverpool maar liefst 6 keer de Champions League. De club behoort met zijn status tot de absolute wereldtop. Sinds de oprichting in 1892 spelen zij in de felrode shirts, waar zij de bijnaam The Reds aan te danken hebben. Liverpool is tevens in het bezit van één van de mooiste en meest karakteristieke stadions van Engeland, Anfield Road, met een capaciteit van 54.000 bezoekers. Dit stadion is een must-see voor elke voetbalsupporter.
.

Voetbalreis Liverpool

De aartsrivalen van Liverpool zijn Everton FC en Manchester United. Laatstgenoemde is tevens koploper met het aantal behaalde titels in de Premier League. De wedstrijden die onderling jaarlijks tegen elkaar gespeeld worden - de Merseyside Derby en de North-West Derby - zijn een ervaring die u zeker een keer in uw leven meegemaakt moet hebben, middels één van onze Voetbalreizen Liverpool. 

Bij het opkomen van de spelers voor elke wedstrijd wordt door iedereen luidkeels het lijflied van Liverpool gezongen, namelijk het ‘You’ll Never Walk Alone’. Kippenvel gegarandeerd!

Sinds de aanstelling van Jürgen Klopp als trainer is het spel bij Liverpool opgeleefd en zijn ze attractief voetbal gaan spelen. Met spelers als Mohammed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané, Georginio Wijnaldum en natuurlijk sterspeler Virgil van Dijk - benoemd tot Speler van het Jaar in Engeland - hebben ze een solide team dat meedoet in de hoogste regionen en tevens gezien kan worden als serieuze titelkandidaat. Dit alles tezamen maakt het nu het perfecte moment om een Voetbalreis naar Liverpool te boeken!


Voetbalreis Liverpool

Met Number 1 Voetbalreizen is elke Voetbalreis een succes. Wij stellen voor u alles in het werk om uw reis aan niets te laten ontbreken. Zo heeft u bij ons de volgende garanties:

  • Altijd een hotel in het centrum van Liverpool
  • Lekker ontbijt inbegrepen in uw arrangement
  • Scherpste arrangementsprijzen
  • Altijd plaats naast elkaar in het stadion
  • Goed zicht op het veld

Al deze punten maken dat uw voetbalreis niet alleen geënt is op het beleven van een perfecte voetbalervaring maar is het ook zeer goed te combineren met het bezoeken van de stad Liverpool die veel bezienswaardigheden bezit. Zo is de stad zoals u waarschijnlijk wel weet de geboortestad van de Beatles. Maar niet alleen de Beatles vinden hun oorsprong in Liverpool, ook The La's, Gomez, Gerry & the Pacemakers en Atomic Kitten komen uit de stad vandaan. Daarbij is de stad sinds 2004 onderdeel van de werelderfgoedlijst van UNESCO en was de stad in 2007 uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa. Ook is de zeer fraaie havenstad in het bezit van een zeer goed uitgaansleven, waarbij St. Matthew's Street zeker niet overgeslagen mag worden.

Mocht u vragen, opmerkingen of extra wensen hebben aangaande één van de voetbalreizen naar Liverpool, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via de telefoon, chat of contactpagina.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw Voetbalreis Liverpool!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.