Liverpool - Manchester United (North-West Derby)

De grootste rivaal van Liverpool FC is Manchester United. De wedstrijden tussen beide teams in de welbekende North-West Derby staan bekend als één van de grootste rivaliteiten tussen twee clubs in de wereld, naast de Superclassico tussen Boca Juniors en River Plate, El Clásico in Spanje en de Derby Della Madonnina in Italië. De wedstrijden tussen Liverpool en Manchester worden onder hun eigen supportersschare zelfs hoger aangeslagen dan de wedstrijden tussen lokale rivalen Everton en Manchester City.

Onder leiding van Jürgen Klopp, met spelers als Mohammed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané en Virgil van Dijk nemen the Reds het op tegen spelers als Paul Pogba, Alexis Sanchez en Romelu Lukaku, onder leiding van de veelbesproken José Mourinho.

Beleef deze bijzondere wedstrijd zelf en boek tijdig uw Voetbalreis! Samen met 54.000 toeschouwers is de sfeer op Anfield Road altijd gegarandeerd.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Liverpool en Manchester United


24 februari 2019 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool0-0
16 december 2018 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United3-1
10 maart 2018 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool2-1
14 oktober 2017 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United0-0
15 januari 2017 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool1-1
12 september 2015 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool3-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE