Kenilworth Road

Kenilworth Road Stadium is de thuisbasis van Luton Town sinds 1905. Dit betekent dat het nu een van de oudste voetbalstadions uit de Premier League is.

Bezoek het Kenilworth Road Stadium

Luton Town speelt al meer dan 100 jaar in hun geliefde Kenilworth Road Stadium. Het stadion heeft een capaciteit van 10.226, wat niet heel veel is voor een voetbalclub dat in de Premier League speelt. Luton Town is nu voor het eerst actief in de Premier League, dus wie weet komen er binnenkort plannen voor uitbreiding. Wat wel heel gezellig is aan het kleinschalige stadion is dat je dicht op het veld zit en de voetbalwedstrijd dus van heel dichtbij kunt bekijken. De sfeer is hierdoor ook een stuk gemoedelijker en gezelliger en dat is een heel groot voordeel bij een voetbalwedstrijd. Wat ook leuk is om te noemen, is dat het stadion gelegen is in een woonwijk. Van buiten lijkt het ook net alsof het bij de woonwijk hoort en dit levert een grappig gezicht op.


Hoe kom ik bij Kenilworth Road Stadium?

Aangezien Luton een klein stadje is, bereik je het stadion van Luton Town binnen enkele minuten. Met de auto of taxi bereik je het stadion al binnen 10 minuten vanuit het centrum van de stad. Vanuit het centrum loop je binnen een kwartier naar het Kenilworth Road Stadium. Voordeel hiervan is dat je geen last hebt van verkeer en je sowieso op tijd het stadion bereikt.

Kijk jij al uit om plaats te nemen in het Kenilworth Road Stadium? Selecteer dan een wedstrijd van Luton Town en boek je voetbalreis veilig en gemakkelijk bij Number 1 Voetbalreizen!