Voetbalreizen Rangers Football Club

Voetbalreizen naar Rangers FC zijn enorm populair, met name omdat dit een van de beste clubs van Schotland is. Meer weten over ons aanbod? Je leest hier alles over de voetbalclub Rangers FC, het Ibrox Stadium, The Old Firm en wat er allemaal echt niet mag ontbreken aan jouw voetbalreis naar Rangers Football Club. Veel plezier!

Bezoek Rangers FC in Glasgow - Number 1 VoetbalreizenJouw voetbalreis naar Rangers FC

Rangers FC is opgericht in het jaar 1872 en behoorde tot een van de elf oorspronkelijke leden van de Schotse Football League. De club wordt ook vaak Glasgow Rangers genoemd, maar dit is nooit de officiële naam van de club geweest. De thuiswedstrijden van de Rangers worden gespeeld in het Ibrox Stadium, dat plaats biedt voor meer dan 50.000 toeschouwers. Rangers FC heeft meer titels en trebles gewonnen dan welke club dan ook ter wereld, waaronder 55 Schotse landskampioenschappen, 34 Scottish Cups en 27 Scottish League Cups. Zeven keer werden alle drie de titels in hetzelfde seizoen gewonnen.


Een voetbalreis naar Rangers FC - Scottish Premiership

Het hoge aantal aan nationale prijzen voor Rangers FC heeft vooral te maken met het feit dat er in de Scottish Premiership weinig concurrentie is. Samen met stadsbuurman Celtic worden alle landstitels gedeeld. In 2011 werd Rangers FC teruggezet naar het vierde niveau van Schotland omdat het bedrijf achter de club, The Rangers Football Club PLC, failliet werd verklaard. Binnen vier jaar keerde de club weer terug naar het hoogste niveau en draaien ze tegenwoordig weer mee in de hoogste regionen. Rangers FC deed 19 keer mee in de Champions League, maar wist noch deze, noch de Europa League ooit te winnen. In 1972 pakte de club uit Glasgow zijn laatste prijs: de Europacup II. Boek jij een voetbalreis Rangers FC om een wedstrijd in de Scottish Premiership te bezoeken? Dan neem je plaats op een van de ruim 50.000 stoeltjes in het Ibrox Stadium – een geweldige ervaring voor iedere voetballiefhebber! 


The Old Firm bezoeken tijdens jouw voetbalreis Rangers FCOntdek Glasgow en het Ibrox Stadium tijdens jouw voetbalreis naar Rangers FC

Wil jij tijdens jouw voetbalreis Rangers FC niet alleen de Rangers, maar ook buurman Celtic zien voetballen? Dat kan met een voetbalreis naar The Old Firm. Rangers kent een jarenlange, hevige rivaliteit met Celtic. The Old Firm is ieder jaar weer een intense confrontatie en kan gezien worden als een van de grootste derby's ter wereld. Wanneer je interesse hebt om een voetbalreis Rangers FC naar de Old Firm te boeken, moet je dit vroegtijdig doen: wedstrijden als deze zijn altijd razend populair en dus snel uitverkocht. Boek je voetbalreis naar The Old Firm tegen de scherpst mogelijke prijs bij Number 1 Voetbalreizen. 


Ontdek Glasgow tijdens je voetbalreis naar Rangers FC

Wanneer je een voetbalreis naar Rangers FC boekt om een thuiswedstrijd van de Rangers te bezoeken, is het de uitgelezen mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stad Glasgow zelf. Zo kun je George Square bezichtigen, een bezoekje brengen aan Mackintosh Trail of afreizen naar het museum de Tall Ship in Glasgow Harbour. Dit is misschien wel het meest aparte museum van Schotland, aangezien de boot uit 1896 het museum vormt. Al met al zijn er voldoende bezienswaardigheden aanwezig in de stad die de moeite waard zijn om te bezoeken.


Voetbalreis Rangers FC boeken?

Bij Number 1 Voetbalreizen snappen wij dat een voetbalreis naar Glasgow niet alleen om voetbal draait. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee bij het kiezen van de hotels: wij bieden altijd een goed hotel midden in het centrum van Glasgow, met ontbijt inbegrepen bij de arrangementprijs, een duidelijke routebeschrijving en zitplaatsen gegarandeerd tot drie personen naast elkaar in het stadion. Wij zetten alles in werk om jouw voetbalreis naar Glasgow tot in de puntjes samen te stellen.

Heb jij interesse in een van onze voetbalreizen naar Rangers FC of zijn er nog zaken onduidelijk waarbij wij kunnen helpen? Dan horen we dat graag. Wij zijn elke dag bereikbaar via de telefoon, chat en ons contactformulier. Wij wensen je voor nu alvast veel plezier met je voetbalreis naar Rangers FC!

Let op! De exacte datum en tijden van de Scottish Premiership wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Schotse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.