Alle voetbalreizen naar Rangers Football Club

Rangers Football Club is afkomstig uit Glasgow en komt tegenwoordig uit op het hoogste niveau van het Schotse voetbal. De club is opgericht in het jaar 1872 en behoorde tot één van de 11 oorspronkelijke leden van de Schotse Football League. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Ibrox Stadium, dat plaats biedt voor meer dan 50.000 toeschouwers. Rangers FC heeft meer titels en trebles gewonnen dan welke club in de wereld, waaronder 54 Schotse landskampioenschappen, 33 Scottish Cups en 27 Scottish League Cups. In 2011 werd de club teruggezet naar het vierde niveau van Schotland omdat het bedrijf achter de club, The Rangers Football Club PLC, failliet werd verklaard. Binnen vier jaar keerde de club weer terug op het hoogste niveau en draaien ze tegenwoordig weer mee in de hoogste regionen.

Met het aanstellen van oud-voetballer Steven Gerrard als coach geeft de club een signaal af dat het bezig is met de toekomst en hoopt weer te gaan concurreren met aartsrivaal Celtic om de landstitel. Rangers kent een jarenlange, hevige rivaliteit met Celtic. De confrontatie tussenbeide wordt ook wel The Old Firm genoemd en wordt gezien als één van de grootste derby's ter wereld. Met spelers als Alvredo Morelos, Filip Helander en George Edmundson staat de club er weer goed op en proberen ze weer mee te draaien in de hoogste regionen van de competitie.
 


Wanneer u een Voetbalreis geboekt heeft naar een thuiswedstrijd van Rangers FC, is het de uitgelezen mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stad Glasgow zelf. Zo kunt u de George Square bezichtigen, een bezoekje brengen aan Mackintosh Trail of afreizen naar het museum de Tall Ship in Glasgow Harbour. Dit is misschien wel het meest aparte museum van Schotland, aangezien de boot uit 1896 het museum vormt. Al met al zijn er voldoende bezienswaardigheden aanwezig in de stad en is het zeker de moeite waard om hier naar te gaan kijken.

Al onze Voetbalreizen naar Rangers FC zijn inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Tevens is het mogelijk om eventueel een retourvlucht bij te boeken naar keuze. Al onze hotels bevinden zich in het centrum van de stad en zijn voorzien van ontbijt. Indien u speciale wensen heeft omtrent uw verblijf, zijn wij bereid om daar aan te voldoen en te kijken naar de mogelijkheden.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier bij één van de voetbalreizen naar Rangers! Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, vernemen wij dat graag en zijn wij bereikbaar via telefoon, mail of online chat.

Let op! De exacte datum en tijden van de Scottish Premiership wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Schotse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

OLD FIRM
02 apr
15:00
Rangers
Celtic
Inclusief:
  • Overnachting(en)
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Voetbalreizen Scottish Premiership Scottish Premiership / Ibrox Stadium, Glasgow
Uitverkocht