Voetbalreizen PSV Eindhoven

Voetbalwedstrijden van PSV zijn ernorm populair in Nederland en het stadion zit bijna altijd vol. Philips Sport Vereniging, beter bekend als PSV Eindhoven of simpelweg PSV, speelt al in de Eredivisie sinds deze is opgericht. De club bevindt zich in de gezellige stad Eindhoven, wat jou gelijk de gelegenheid biedt om deze stad te ontdekken tijdens jouw voetbalweekend. Wil je graag op voetbalreis naar PSV? Lees dan snel verder en ontdek alles over deze prachtige club!

De prestaties van PSV Eindhoven

PSV behoort tot ‘De Grote Drie’ van Nederland, samen met Ajax en Feyenoord. PSV is misschien zelfs de favoriet van deze drie, omdat deze club als iets vriendelijker wordt beschouwd. Het is grappig om te bedenken dat de club werd opgericht voor Philips-medewerkers en dat het nu een van de meest succesvolle clubs is in Nederland. Zij hebben de Eredivisie titel maar liefst 24 keer gewonnen, de KNVB-Beker 11 keer en de Johan Cruijff Schaal is met een recordaantal 12 keer in hun bezit geweest. Internationaal heeft de club ook één UEFA Cup en één Europa Cup gewonnen. De supporters van PSV, die zichzelf ‘Boeren’ noemen, zijn trots op deze geweldige prestaties van hun Brabantse club.

De club is natuurlijk niet voor niks in de top uitgekomen. Topspelers Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Georginio Wijnaldum en Memphis Depay hebben de club een handje geholpen tijdens hun vele overwinningen. Oud-voetballer en voormalig coach van topclubs als Ajax, Feyenoord en Dortmund, Peter Bosz, is nu de trotste coach van PSV en heeft de ogen gericht op het landskampioenschap dit seizoen.


Boek een voetbalreis naar PSV

Als je besluit een voetbalreis naar PSV te boeken, dan betekent dit dat je plaats zult nemen in het sfeervolle Philips Stadion waar de club al sinds de oprichting in speelt. Met Philips als hoofsponsor is het stadion voorzien van de nieuwste technologieën, wat vrij indrukwekkend is om te zien. Naast het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het Philips Stadion, kun je de gezellige stad Eindhoven induiken na de wedstrijd. Eindhoven is gelegen in Brabant en Brabanders zijn de beste in het bouwen van feestjes. Twijfel dus zeker niet om na de wedstrijd ergens een drankje te gaan doen!


Garanties voetbalreis PSV

Bij het boeken van een voetbalreis naar PSV garandeert Number 1 Voetbalreizen een aantal zaken. Onze garanties zijn:

  • Een hotel, inclusief ontbijt, in het centrum van Eindhoven.
  • Zitplaatsen tot en met drie personen naast elkaar.
  • Reisofferte met de beste tips voor jouw verblijf in Eindhoven.
  • Dit alles tegen de scherpste prijzen!

Boek dus daarom jouw voetbalreis naar PSV bij Number 1 Voetbalreizen! Wil je geen heel weekend in Eindhoven besteden en ben je alleen geïnteresseerd in het bezoeken van de wedstrijd? Number 1 Voetbalreizen biedt ook losse wedstrijdkaarten aan.

Wij wensen je veel plezier tijdens je voetbalreis naar PSV!