Wedstrijden Copa del Rey  Copa del Rey

De Copa del Rey is het belangrijkste bekertoernooi van Spanje dat wordt gespeeld sinds 1902. Clubs van 3 verschillende niveaus doen mee; clubs uit de Segunda División B beginnen in de voorrondes, clubs uit de Segunda División A stromen in de 2e fase in. De topclubs uit de Primera División stromen pas in de achtste finale in; overige clubs uit de hoogste divisie nemen deel vanaf knock-outronde III.

FC Barcelona en Athletic de Bilbao bereikten en wonnen het vaakst de finale van de Copa del Rey. Real Madrid bereikte de finale vaker dan elke andere club, maar verloren deze ook vaker dan dat ze hem wonnen. De afgelopen 4 jaar werd de beker gewonnen door Barcelona.

Boek snel uw onvergetelijke voetbalreis naar één van de spectaculaire wedstrijden uit het belangrijkste bekertoernooi van Spanje.


Ajax in halve finale Champions League

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra er meer bekend is over de arrangementen naar de halve finale van de Champions League? Laat dan hier uw e-mailadres achter en u bent als eerste op de hoogte!


Finale
25 mei
FC Barcelona
Valencia
Inclusief:
  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt
  • Zitplaats
Voetbalreizen Copa del Rey Copa del Rey / Estadio Benito Villamarín, Sevilla
Uitverkocht