België

Voetbalreizen naar België worden tegenwoordig al populairder. Nederlanders gaan al vaker een weekendje naar een Belgische stad en wat is een betere manier om dit weekendje compleet te maken dan het in een voetbalreis te veranderen? Naast het bezoeken van een voetbalwedstrijd krijg je de kans om een gezellige Belgische stad te verkennen. Zo vang je twee vliegen in één klap! Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Scrol dan eens naar beneden en boek een volledig verzorgde voetbalreis naar België.

Lees meer

Voetbalreis België

Wat staat jou te wachten tijdens een voetbalreis naar België? Number 1 Voetbalreizen biedt all-in voetbalreizen aan naar België. Je zult dan wedstrijd van een Belgische topclub bekijken in de Jupiler Pro League. Dit is de hoogste voetbalcompetitie van België en wordt daarom ook veel bezocht. De Jupiler Pro League wordt al populairder onder Nederlanders. België is hartstikke goed bereikbaar en voor de meeste Nederlanders duurt het minder dan twee uur om een Belgische stad te bereiken met de auto. Zo dichtbij en toch een onvergetelijke voetbalreis in het buitenland!


Topclubs in België

Wil jij graag een voetbalreis naar België boeken, maar heb je eigenlijk geen idee naar welke club? Number 1 Voetbalreizen biedt trips aan naar RSC Anderlecht, KAA Gent, Club Brugge en Royal Antwerp. Dit zijn de populairste clubs van België en deze clubs spelen elk seizoen mee voor de titel. Daarom is elke wedstrijd van deze clubs een felbegeerde en dit is te voelen op de tribunes. Deze clubs zijn ook alle vier gelegen in prachtige Belgische steden, wat je de perfecte kans biedt om je voetbalreis in een stedentrip te veranderen. Wil jij graag een voetbalreis naar een van de Belgische topclubs bezoeken? Boek dan jouw unieke voetbalreis naar België en beleef de ultieme voetbalsfeer van België!


Combineer je voetbalreis België met stedentrip

Zoals hierboven al genoemd is, zijn alle steden waarin de Belgische clubs die wij aanbieden spelen zeker een bezoekje waard! Zo kun je het openluchtmuseum Brussel bezoeken als je een voetbalreis naar RSC Anderlecht hebt geboekt. Bewonder het Manneken Pis in het echt en maak je eigen Belgische chocolade in een van de chocolade musea. Brugge is ook enorm in trek onder toeristen. Dit gezellige stadje heeft een hoop te ontdekken en de bruggen van de stad leiden je overal naartoe. Wil jij graag Antwerpen of Gent bezoeken? Ook hier kun je prima een aantal dagen vertoeven. Combineer jouw voetbalreis naar België met een stedentrip naar een van deze gezellige stadjes.


Garanties voetbalreis naar België

Bij Number 1 Voetbalreizen nemen wij alles uit handen en regelen we jouw voetbalreis van begin tot eind. De hotels die wij boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum. Ook zit er ontbijt inbegrepen in het hotel, zodat je met een volle maag aan je dag kunt beginnen. Verder garanderen wij dat je met minstens drie personen van je reisgezelschap naast elkaar komt te zitten. Zo maken wij jouw voetbalreis onvergetelijk.


Voetbalreis België boeken?

Number 1 Voetbalreizen boekt een volledig verzorgde voetbalreis voor je, waardoor je een zorgeloos weekend tegemoet gaat. Een voetbalreis voor de scherpste prijzen en geregeld tot in de puntjes. Bovendien kun je optimaal genieten van de stad waarin de wedstrijd plaatsvindt. Klinkt dit jou goed in de oren en kun je niet wachten om op reis te gaan? Bekijk ons aanbod van voetbalreizen naar België en boek jouw unieke voetbalreis. Veel plezier!