Waarom Number 1 Voetbalreizen?

Waarom u voor het boeken van uw voetbalreis bij ons aan het goede adres bent? Dankzij onze passie en jarenlange ervaring in het reizen naar de diverse grote voetbalcompetities weten wij precies wat u als voetbalfanaat verwacht van een onvergetelijke reis. Wij hebben van alle reizen alle positieve ervaringen bij elkaar verzameld en deze in onze reizen verwerkt. Hieronder nog een kort overzicht waarom u bij ons aan het goede adres bent:

Offerte binnen 24 uur
Wij garanderen u binnen 24 uur antwoord op elke offerteaanvraag. En dit 7 dagen per week!

Persoonlijk contact
Altijd contact met een vast contactpersoon.

Maatwerk
Wij verstaan het woord maatwerk. Bij ons is niets een brug te ver en kan er altijd op verzoek uw eigen arrangement samengesteld worden. Ook is het mogelijk om een combinatiereis samen te stellen waarbij u meerdere wedstrijden bezoekt.

Hotels
Onze hotels worden met grote zorg uitgezocht. Wij bieden u altijd minimaal een 3-sterrenhotel aan dat zich gegarandeerd bevindt in het centrum van uw bestemming.

Ontbijt
Bij al onze overnachtingen zit ontbijt inbegrepen; zo begint u de dag altijd met een goed gevulde maag.

Prijs
Wij houden continu de marktsituatie goed in de gaten, waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van een hele scherpe prijs. Doordat wij door de jaren heen een groot internationaal en betrouwbaar netwerk in de voetbalwereld en hotelbranche hebben opgebouwd, vindt u bij ons altijd vaste lage prijzen.

Zitplaatsen
Zitplaatsen altijd naast elkaar t/m 3 personen. Bij groepen vanaf 3 personen kunnen wij niet garanderen dat iedereen bij elkaar zit. Uiteraard zit er nooit iemand alleen!

Bereikbaarheid
Tijdens uw onvergetelijke trip zijn wij altijd 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op ons noodtelefoonnummer.

Reisbescheiden
Uw reisbescheiden ontvangt u binnen 10 werkdagen na het boeken van uw Voetbalreis. Uw reisbescheiden bestaat onder andere uit een uitgebreide routebeschrijving van en naar uw hotel en het stadion, informatie over de wedstrijdkaarten en eventueel uw vlucht.