Alle voetbalreizen naar Queens Park Rangers

Queens Park Rangers Football Club, oftewel QPR, werd opgericht in het jaar 1882. De club uit Londen, die de uiteindelijke fusie was tussen de clubs St. Jude's en Christchurch Rangers, verhuisde naar de wijk Queen's Park. QPR verhuisde meerdere malen van thuisfront voordat het terecht kwam bij hun huidige stadion Loftus Road. Dit stadion biedt plaats voor bijna 20.000 toeschouwers en is voorzien van de karakteristieke Engelse voetbalkenmerken. Queens Park Rangers kent een lange rivaliteit met clubs als Chelsea, Fulham en Brentford waarbij de onderlinge wedstrijden ook wel de West London Derbies worden genoemd.


Voetbalseizoen 2018-2019 bijna ten einde

Helaas is het voetbalseizoen 2018-2019 alweer bijna afgelopen. Vanwege de hoge vluchtprijzen in april/mei is het op het moment relatief duur om een wedstrijd in het buitenland te bezoeken.

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra het nieuwe speelschema bekend is? Meld u nu aan!

Vroeg boeken is in veel gevallen voordeliger!

Over het algemeen komt de club uit in de Championship op het tweede niveau in Engeland. Momenteel draait QPR mee in de middenmoot van de competitie, maar proberen zij ieder seizoen weer te strijden voor een plaats in de bovenste regionen van de Championship. In het seizoen 2014-2015 kwam QPR voor het laatst uit in de Premier League en degradeerden ze een jaar later weer naar het 2e niveau. Met het aanstellen van de zeer ervaren coach Steve McClaren en aanvallende spelers als Matt Smith, Idrissa Sylla en Luke Freeman proberen The Super Hoops komend seizoen weer een gooi te doen naar een plaats voor de play-offs.

Bij ons boekt u een voetbalreis naar QPR tegen de scherpste prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. 

Het hotel dat we voor u boeken is met de grootste zorg geselecteerd, is inclusief ontbijt en bevindt zich in het centrum van Londen. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de prachtige bezienswaardigheden die Londen rijk is. Alle bezienswaardigheden zijn heel gemakkelijk te bereiken dankzij één van de grootste metrostelsels ter wereld. In Londen zijn de mogelijkheden onbegrensd en voorzien wij u graag van de beste adviezen.

Kortom, voetbalreizen naar QPR boekt u simpel, goedkoop en snel bij Number 1!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte