Tijdelijk: minimaal 10% WK-korting op álle arrangementen!

Alle voetbalreizen naar Barcelona

FC Barcelona, wie kent het niet? Het is de grootste club van de twee clubs die Barcelona rijk is. De club behoort sinds jaar en dag tot zowel de Europese als wereldtop. FC Barcelona dat herkend kan worden aan de blauw/rode shirts speelt in één van de mooiste stadions van de wereld, namelijk Camp Nou (Spaans voor ‘nieuw veld’). Het stadion waar meer dan 99.000 mensen in kunnen zal u tijdens een voetbalreis naar Barcelona zeker versteld doen staan.

Barcelona dat een van de succesvolste clubs is in de Spaanse competitie doet elk jaar weer mee voor de prijzen. In totaal hebben ze al 3 wereldkampioenschappen voor clubs gewonnen, 5 Europacup I / Champions League titels, 4 Europacup II, 5 UEFA Super Cups, 25 landskampioenen, 30 maal de Copa del Rey, 12 keer de Supercopa en 2 maal de Copa de la Liga. Een indrukwekkend rijtje waar menig club jaloers op is. 

De aartsrivaal van Barcelona, die wonderbaarlijk genoeg nog succesvoller is over de gehele geschiedenis heen, is met stip Real Madrid. De rivaliteit is ooit ontstaan om politieke onenigheid. Waar FC Barcelona vaak wordt geassocierd met het Catalaans nationalisme en De Koninklijke Madrilenen als symbool voor de Spaanse centrale overheid. De wedstrijden met de recordkampioen uit de hoofdstad zijn dan ook één van de hoogtepunten van het seizoen. Op het moment heeft FC Barcelona 92 keer gewonnen tegenover de 95 keer van Real Madrid. 

FC Barcelona staat altijd garant voor spektakel en heeft een sterke band met het Nederlandse voetbal met in het bijzonder de Nederlanse club AJAX. Zo hebben veel Nederlanders voor Barcelona gespeeld, waaonder Johan Cruijff, Frank de Boer, Ronald de Boer, Phillip Cocu, Michael Reiziger en meer. De laatste tijd is de Nederlandse enclave bij Barcelona een beetje afgenomen en is alleen Jasper Cillissen nog in dienst bij de club. Ondanks het afgenomen Nederlandse gehalte is het spektakel er niet minder om geworden. Met topspelers als Lionel Messi, Luis Suarez en Philippe Coutinho is elke voetbalreis naar Barcelona zeker één om op uw bucketlist te zetten.

Wij van Number 1 Voetbalreizen zien het als een missie om elke voetbalreis een succes te maken. De hotels die wij voor uw voetbalreis in Barcelona boeken zijn met de grootste zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van Barcelona. Het ontbijt is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbalreis altijd ideaal combineren met het ontdekken van de prachtige bezienswaardigheden die Barcelona rijk is. De mogelijkheden in Barcelona zijn onbegrensd en wij voorzien u hiervoor graag van de beste adviezen.

De mooiste voetbalreizen van FC Barcelona boekt u bij Number 1!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte