Al onze Voetbalreizen naar FC Barcelona

FC Barcelona, wie kent het niet? Het is de grootste club van de twee clubs die Barcelona rijk is, de grootste club van Spanje of misschien zelfs van de wereld. De club behoort sinds jaar en dag tot zowel de Europese als de wereldtop. FC Barcelona, dat herkend kan worden aan de blauw-rode shirts, speelt in één van de grootste stadions van de wereld, namelijk Camp Nou (Spaans voor nieuw veld). Het stadion, waar meer dan 99.000 mensen in kunnen, zal u tijdens een Voetbalreis naar Barcelona zeker versteld doen staan.

Voetbalwedstrijd FC Barcelona bezoeken

De Spaanse topclub heeft een sterke band met het Nederlandse voetbal, in het bijzonder met de Nederlandse club AFC Ajax. Zo hebben veel Nederlanders voor Barcelona gespeeld, waaronder Johan Cruijff, Frank de Boer, Ronald de Boer, Phillip Cocu, Michael Reiziger en meer. De laatste tijd is de Nederlandse enclave bij FC Barcelona flink afgenomen en is alleen Frenkie de Jong nog in dienst bij de club, de meest besproken transfer van afgelopen seizoen. Hij en Jasper Cillessen lopen elkaar net mis: Jasper vertrok na drie seizoenen als reservekeeper bij Barça naar Valencia CF

FC Barcelona staat altijd garant voor spektakel. Ondanks het afgenomen Nederlandse gehalte is het spektakel er niet minder om geworden. Met topspelers als Lionel Messi, Luis Suarez, Philippe Coutinho en de van Atlético Madrid overgekomen Antoine Griezmann is elke Voetbalreis naar Barcelona zeker één om op uw bucketlist te zetten.

FC Barcelona heeft in totaal al 3 wereldkampioenschappen voor clubs gewonnen, 5 Europacup I / Champions League titels, 4 Europacup II, 5 UEFA Super Cups, 26 landskampioenschappen, 30 maal de Copa del Rey, 13 Supercopa's en 2 maal de Copa de la Liga. Een indrukwekkend rijtje waar menig club jaloers op is. 

De aartsrivaal van Barcelona, die wonderbaarlijk genoeg over de gehele geschiedenis heen gezien nog succesvoller is, is Real Madrid. De rivaliteit is ooit ontstaan door politieke onenigheid: FC Barcelona wordt vaak geassocieerd met het Catalaans Nationalisme, waar De Koninklijke Madrilenen als symbool voor de Spaanse centrale overheid staan. De El Clásico-wedstrijden met de recordkampioen uit de hoofdstad zijn dan ook één van de hoogtepunten van het seizoen. Op het moment heeft FC Barcelona 96 keer gewonnen tegenover de 95 keer van Real Madrid. 


Voetbalreis Barcelona

Wij, van Number 1 Voetbalreizen, zien het als een missie om elke Voetbalreis een succes te maken. De hotels die wij voor uw Voetbalreis in Barcelona boeken, zijn met de grootste zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van Barcelona. Het ontbijt is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw Voetbalreis ideaal combineren met het ontdekken van de prachtige bezienswaardigheden die Barcelona rijk is. De mogelijkheden in Barcelona zijn onbegrensd en wij voorzien u graag van de beste adviezen.

De mooiste Voetbalreizen FC Barcelona boekt u bij Number 1!

Let op! De exacte datum en tijden van de La Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Spaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte