Hamburger SV - Sankt Pauli (Hamburger Stadtderby)

Net als in veel Duitse steden is ook in de stad Hamburg voetbal heel belangrijk. De Hamburg derby of Hamburger Stadtderby is de voetbalwedstrijd tussen de twee rivalen uit Hamburg: Hamburger SV en FC St. Pauli. Hamburger SV spant de kroon en heeft de titel het meest gewonnen. Beiden clubs worden gesteund door harstikke veel supporters, dus je zult een fantastische derby kijken in een vol en enorm sfeervol stadion! Wil je meer weten over de Hamburger Stadtderby? Lees dan snel verder en ontdek alles over de wedstrijd tussen Hamburger SV en FC St. Pauli.

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Hamburger SV en FC Sankt Pauli


21 april 2023 Voetbalreizen 2. Bundesliga Hamburger SV - FC Sankt Pauli4-3
14 oktober 2022 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV3-0
21 januari 2022 Voetbalreizen 2. Bundesliga Hamburger SV - FC Sankt Pauli2-1
16 september 2019 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV2-0
10 maart 2019 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV0-4
30 september 2018 Voetbalreizen 2. Bundesliga Hamburger SV - FC Sankt Pauli0-0

Hamburger Stadtderby

Tijdens de derby, sta jij tussen ruim 57.000 supporters in het gewaardeerde Volksparkstadion. Juich jij Hamburger SV toe naar de winst? Beide clubs zijn actief in de 2. Bundesliga, waardoor deze derby sinds een aantal jaren weer mogelijk is. Hamburger SV en Sankt Pauli willen natuurlijk allebei de eer van de stad winnen en zetten tijdens deze derby dus alles op alles om van elkaar te winnen. Dat is exact wat een derby zo beladen maakt. 

Naast het bezoeken van de ontzettend spannende Hamburger Stadtderby, is er in Hamburg nog genoeg te doen. Geniet van Duits bier, de Duitse keuken en het bruisende nachtleven van Hamburg. Vergeet ook zeker niet om de bezienswaardigheden van deze gezellige stad te bezoeken!


Boek een voetbalreis naar de Hamburger Stadtderby

Heb jij nog vragen over de Hamburger Stadstderby, de wedstrijd Hamburger SV - FC Sankt Pauli? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar deze bloedstollende derby Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis samen en voorzien je van de beste tips voor jouw verblijf in Hamburg. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt ten alle tijden een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Hamburg en uiteraard een geweldige tijd bij de Hamburger Stadtderby!