Tijdelijk: minimaal 10% WK-korting op álle arrangementen!

Voetbalreizen naar Sporting Lissabon

Sporting Clube de Portugal is afkomstig uit Lissabon en werd opgericht op 1 juli 1906. Sporting behoort tot één van de drie grote clubs in Portugal, samen met FC Porto en stadsgenoot Benfica. De club staat bekend om de jeugdopleiding en wordt door de UEFA gezien als de op één na beste van Europa. Spelers als Simão, João Moutinho en Nani werden hier opgeleid. Sporting bracht als enige club ter wereld twee voetballers voort die de Ballon d'or wisten te winnen, namelijk Luís Figo en Cristiano Ronaldo. De club heeft 18 maal het landskampioenschap weten te bemachtigen, waarvan de laatste alweer dateert uit het jaar 2001-2002. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het altijd sfeervolle Estádio José Alvalade wat plaats biedt voor ruim 50.000 toeschouwers.

 

Afgelopen seizoen wist de club net geen Champions League te halen en komen ze volgend seizoen weer uit in de Europa League. Met onze landgenoot Bas Dost en topspelers als William Carvalho en Gelson Martins probeert Verde-e-Brancos (De Groen-Witten) komend seizoen weer volop mee te draaien om de landstitel. Het is dan ook zeker de moeite waard om een wedstrijd van Sporting Lissabon bij te wonen.

Wanneer u een voetbalreis geboekt heeft naar een thuiswedstrijd van Sporting, is het de uitgelezen mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stad Lissabon zelf. Zo kunt u de Castelo de São Jorge bezichtigen, een bezoekje brengen aan de indrukwekkende Cemitério dos Prazeres of afreizen naar het gebied Bairro Alto wat bekend staat om zijn winkel- en uitgaansgelegenheden. Al met al zijn er voldoende bezienswaardigheden aanwezig in de stad en is het zeker de moeite waard om hier naar te gaan kijken.

Al onze voetbalreizen naar Sporting Lissabon zijn inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Tevens is het mogelijk om eventueel een retourvlucht bij te boeken naar keuze. Al onze hotels bevinden zich in het centrum van de stad en zijn voorzien van ontbijt. Indien u speciale wensen heeft omtrent uw verblijf, zijn wij bereid om daar aan te voldoen en te kijken naar de mogelijkheden.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier bij één van de voetbalreizen naar Sporting Lissabon! Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, vernemen wij dat graag en zijn wij bereikbaar via telefoon, mail en online chat.