Voetbalreizen Everton

Een voetbalreis naar Everton is een unieke ervaring voor iedereen die van voetbal houdt. Grijp nu nog de kans om in het huidige Goodison Park een voetbalwedstrijd van Everton bij te wonen en boek je voetbalreis naar Everton bij Number 1 Voetbalreizen! Lees verder en ontdek alles over de club en onze voetbalreizen.

Alles voor jouw voetbalreis naar EvertonBoek een voetbalreis naar Everton met Number 1 Voetbalreizen

Een voetbalreis naar Everton is als het ware een reis terug in de tijd, een geweldige ervaring! Everton, een van de twee professionele voetbalcubs van Liverpool, werd al opgericht in 1878. Tien jaar later was de club één van de Founding Members van de Football League, die tegenwoordig beter bekendstaat als de Premier League, waar ze overigens in 1891 voor het eerst kampioen werden. Het mooie detail van de clubhistorie is dat Everton eerder opgericht is dan de andere club in Liverpool, Liverpool FC. Everton heeft zelfs eerst gespeeld op Anfield Road, maar na een ruzie met de eigenaar van het stadion verhuisde de club naar Goodison Park, waar ze nu nog steeds spelen. De eigenaar van het stadion heeft toentertijd niet geheel onsuccesvol besloten Liverpool FC op te richten.


Een voetbalwedstrijd van Everton bezoeken

Everton heeft zijn hoogtijdagen beleefd in de jaren '80, onder leiding van Howard Kendall, waarbij twee keer het landskampioenschap, de FA Cup en de Europacup II werd bemachtigd. Tegenwoordig is Everton een club die elk jaar meespeelt in de subtop en probeert een ticket naar de Europa League te behalen. De ambitie bij Everton is altijd aanwezig. Afgelopen jaar is er veel geïnvesteerd in het team om de laatste stap naar de top te kunnen maken. Geïnteresseerd in een voetbalreis naar Everton? Nu is het moment!


Bezoek Everton in Goodison Park

Het stadion van Everton, Goodison Park, biedt plaats aan ruim 40.000 toeschouwers en is een zeer sfeervol stadion. Plannen voor een nieuw en groter stadion aan de rivier de Mersey liggen al klaar, waarbij de capaciteit verhoogd gaat worden naar 52.000. Het publiek van Everton staat bekend als zeer bevlogen en staat tijdens de wedstrijden de club massaal bij met gezang. Een voetbalreis naar Everton is hierom echt de moeite waard en doet qua sfeer zeker niet onder voor de grotere broer Liverpool FC.


The Reds vs The BluesEverton-supporters na de wedstrijd Voetbalreis Everton - Number 1 Voetbalreizen

In Liverpool ben je blauw of rood: je houdt van Everton of van Liverpool FC. 'The Blues' is niet de enige bijnaam van Everton. De blauwe club uit Liverpool is ook wel bekend onder de bijnaam The Toffees. Deze naam is ontstaan door het snoepwinkeltje Mother Nobblet's. Deze winkel verkocht snoepgoed waaronder de Everton Mint en de Toffees. Na afloop van een thuiswedstrijd van Everton gingen de supporters massaal naar dit winkeltje om Everton Mints en Toffees te kopen. Het winkeltje was tevens een ontmoetingsplek voor en na de wedstrijd. Omdat alle Everton-supporters naar dit snoepwinkeltje toe gingen, werd Everton hiermee geassocieerd. En zo ontstond de wereldberoemde bijnaam The Toffees.


Voetbalreizen Liverpool? Bekijk ook eens de Merseyside Derby

De meest sensationele voetbalderby in Europa is misschien wel de Merseyside Derby. Dit beladen duel gaat altijd tussen Everton en Liverpool. Beide clubs komen uit Liverpool en het emotionele belang is daarom ook erg groot. Niet alleen de fans maar ook de spelers zelf zijn bij deze wedstrijd altijd opperfanatiek! Staat deze derby ook op jouw wensenlijst? Informeer dan bij Number 1 Voetbalreizen. De beschikbaarheid voor de Merseyside derby is altijd beperkt vanwege de enorme populariteit. Neem contact op met Number 1 Voetbalreizen voor deze unieke voetbalreis naar de Merseyside Derby.


The Beatles Liverpool Voetbalreis Everton Number 1 VoetbalreizenVoetbalreis Liverpool; uitermate geschikt als citytrip

Voetbalreizen naar Everton kunnen uitstekend gecombineerd worden met een citytrip door de prachtige stad Liverpool. Liverpool, de thuisstad van Everton, ligt aan de Mersey-rivier. Waar Liverpool vroeger voornamelijk een echte havenstad was, staat de stad vandaag vooral bekend om voetbal en muziek. Zo is de stad, zoals je mogelijk weet, de geboortestad van de Beatles. Daarbij is de stad sinds 2004 onderdeel van de werelderfgoedlijst van UNESCO en in 2007 uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa. Ook is de fraaie havenstad in het bezit van een zeer goed uitgaansleven, waarbij St. Matthew's Street zeker niet overgeslagen mag worden. Wil je meer weten over de vele hoogtepunten van de prachtige stad Liverpool? Ontdek de highlights van Liverpool op ons blog. 


Voetbalreizen naar Everton? Ga goed voorbereid op reis!

Veel voetbalfans zijn bij het boeken van een voetbalreis naar Everton alleen maar bezig met de wedstrijd en het type wedstrijdticket. Number 1 Voetbalreizen adviseert altijd om voor het boeken alles uit te zoeken. Ga voorbereid op voetbalreis naar Everton en haal het maximale uit je voetbalweekend. Mocht je vragen, opmerkingen of extra wensen hebben omtrent de voetbalreizen naar Everton, dan kun je altijd contact met ons opnemen. En ook tijdens je voetbalreis staan we natuurlijk voor je klaar. Met Number 1 Voetbalreizen is elke voetbalreis een succes. Zo heb je bij ons altijd de volgende garantie: Haven Liverpool Voetbalreis Everton-Number 1 Voetbalreizen

  • Hotel in het centrum van Liverpool
  • Lekker ontbijt inbegrepen in het arrangement
  • Scherpste arrangementsprijzen
  • Altijd plaats naast elkaar in het stadion
  • Goed zicht op het veld

Is er iets onduidelijk, heb je een opmerking of extra wensen? 

Voor nu wensen wij je alvast veel plezier met je voetbalreis naar Everton!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte