Sevilla FC - Real Betis Sevilla (Derbi Sevillano)

De Spaanse stad Sevilla is onlosmakelijk verbonden met voetbal. In 2012 stond eindelijk weer de stadsderby op het programma; Real Betis promoveerde na 2 seizoenen afwezigheid weer terug naar de Primera División. De Madrileense derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid is natuurlijk de belangrijkste derby in Spanje, maar de meest beladen strijd om de eer van de stad is ongetwijfeld die van Sevilla, ook wel Derbi Sevillano genoemd.

Sevilla FC trekt ten strijde tegen Real Betis in Estadio Ramón Sánches Pizjuán, onder toeziend oog van bijna 43.000 supporters. De wedstrijd is altijd stijf uitverkocht en bijzonder om mee te maken. Een bezoek aan een wedstrijd staat bij beide clubs sowieso garant voor een hoop voetbalpassie en een geweldige sfeer, maar de stadsderby overtreft dit alles. Boek uw Voetbalreis naar Sevilla tijdig en beleef het zelf!

SEVILLA DERBY
15 mrt
Sevilla FC
Real Betis Sevilla
Inclusief:
  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 2 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Inclusief vlucht

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 2 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten. De prijs van het arrangement inclusief vlucht kan afwijken van de actuele prijs.

Inklappen
Voetbalreizen Primera División Primera División / Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla
Vanaf 399,- p.p.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Sevilla FC en Real Betis Sevilla


10 november 2019 Voetbalreizen Primera División Real Betis Sevilla - Sevilla FC1-2
13 april 2019 Voetbalreizen Primera División Sevilla FC - Real Betis Sevilla3-2