Sevilla

Als u een Voetbalreis gaat maken naar Sevilla FC en een bezoek brengt aan het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, of u bent in het Estadio Benito Villamarín voor een wedstrijd van Real Betis, is het goed om te beseffen dat er nog veel meer leuke dingen te doen zijn in Sevilla. U kunt uw voetbalreis combineren met een citytrip; zo heeft u twee vliegen in één klap!

Sevilla is in meerdere opzichten een bijzondere stad. Het is ook één van de warmste Spaanse steden. Zelfs in november is de gemiddelde temperatuur hier nog 20 graden en in maart kan het weer al aangenaam zijn. Boven de historische straten in het centrum van Sevilla hangen zelfs doeken die voor een beetje schaduw moeten zorgen. Sevilla wordt de stad van de flamenco genoemd, maar is daarnaast ook een échte voetbalstad. Tijdens speeldagen worden de straten overspoeld met supporters. Verder wordt de stad gekenmerkt door duizenden sinaasappelbomen en de gezelligheid; tot diep in de nacht kunt u in vele tapasrestaurants genieten van de lokale keuken onder het genot van een glaasje wijn.

Als u een Voetbalreis gaat maken naar Sevilla is het dus zeker de moeite om uw reis met één of twee dagen te verlengen. Prijstechnisch kan het soms zelfs voordeliger zijn om langer te blijven en zo buiten het weekend om te vliegen. Wij voorzien u graag van de beste adviezen!