AS Roma – Lazio Roma – Derby della Capitale

De derby tussen AS Roma en Lazio RomaDerby della Capitale, Derby Capitolino, Derby del Cupolone, Derby di Roma of simpelweg de Rome Derby – wordt letterlijk gezien als de strijd om Rome; beide clubs gaan te allen tijde voor de overwinning en daarom is het fanatisme op deze wedstrijd op z’n allerhoogst. Vergeleken met de andere Italiaanse derby’s staat deze erom bekend het meest intens te zijn. De aartsrivalen spelen beiden in hetzelfde stadion, namelijk het Stadio Olimpico, dat een capaciteit heeft voor bijna 73.000 toeschouwers.

AS Roma versloeg Lazio Roma 71 keer; Lazio won 53 keer van AS Roma. In totaal speelden de ploegen 64 keer gelijk. De statistieken liegen er niet om: de Derby della Capitale is altijd spannend.

Boek tijdig uw Voetbalreis naar deze altijd uitverkochte wedstrijd. Met bijna 73.000 fanatieke supporters in het stadion belooft de Derby di Roma altijd een sensationele wedstrijd te worden.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen AS Roma en Lazio Roma


26 januari 2020 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio1-1
01 september 2019 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma1-1
02 maart 2019 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma3-0
29 september 2018 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio3-1
18 november 2017 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio2-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE