Bayern München - Borussia Dortmund (Der Klassiker)

Bayern München, onder leiding van Niko Kovaç, is de bekendste en meest succesvolle club uit Duitsland en behoort tot de Europese- en wereldtop. Sinds het begin van de Bundesliga behoort Bayern samen met Borussia Dortmund ook tot de Duitse top. Een wedstrijd tussen de twee staat garant voor de ultieme voetbalbeleving. Bayern München won de Duitse klassieker in de Bundesliga 45 keer; Borussia Dortmund won  24 keer van Bayern. Bayern München speelt al jaren met een stabiele bezetting; onder leiding van onder andere Thomas Müller, Robert Lewandowski, Boateng, Ribéry, Neuer en onze eigen Arjen Robben nemen zij het op tegen spelers als Reus, Alcácer en Götze.

In de Allianz Arena kunt u samen met 75.000 bezoekers genieten van Der Klassiker of German Clasico. Deze wedstrijd, die altijd extra beladen is, is altijd stijf uitverkocht en elk doelpunt zal u gegarandeerd kippenvel bezorgen.

Boek tijdig uw Voetbalreis en geniet naast de bloedstollende Duitse Klassieker ook van de gezellige stad München en de geweldige sfeer in en rondom het stadion.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Bayern München en Borussia Dortmund


10 november 2018 Voetbalreizen Bundesliga Borussia Dortmund - Bayern München3-2
31 maart 2018 Voetbalreizen Bundesliga Bayern München - Borussia Dortmund6-0
04 november 2017 Voetbalreizen Bundesliga Borussia Dortmund - Bayern München1-3
05 augustus 2017 Supercup Borussia Dortmund - Bayern München2-2
19 november 2016 Voetbalreizen Bundesliga Borussia Dortmund - Bayern München1-0
14 augustus 2016 Supercup Borussia Dortmund - Bayern München0-2
05 maart 2016 Voetbalreizen Bundesliga Borussia Dortmund - Bayern München0-0