Sankt Pauli - Hamburger SV (Hamburger Stadtderby)

Net als in veel Duitse steden is ook in de stad Hamburg voetbal heel belangrijk. De Hamburg derby of Hamburger Stadtderby is de voetbalwedstrijd tussen de twee rivalen uit Hamburg: Hamburger SV en FC St. Pauli. Niet alleen in de Bundesliga maar in al hun ontmoetingen won Hamburger SV 59 keer van St. Pauli; St. Pauli won 19 keer.

In het Millerntor-Stadion zal de volgende ultieme voetbalbeleving plaatsvinden. Samen met nog 32.000 toeschouwers kunt u genieten van deze beladen derby, waarbij twee Duitse ploegen strijden om de eer van hun stad. Aan de kant van St. Pauli kunt u genieten van de doelpuntenmachine Henk Veerman, die 2 seizoenen geleden Heerenveen verruilde. Aan de andere kant is Nederlander Rick van Drongelen actief bij Hamburger SV, die Sparta Rotterdam verruilde voor de transfer naar Duitsland.

Boek tijdig uw Voetbalreis en geniet naast de bloedstollende Hamburgse derby ook van de leuke stad Hamburg en de geweldige sfeer in en rondom het stadion.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  FC Sankt Pauli en Hamburger SV


21 januari 2022 Voetbalreizen 2. Bundesliga Hamburger SV - FC Sankt Pauli
15 september 2019 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV
10 maart 2019 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV0-4
30 september 2018 Voetbalreizen 2. Bundesliga Hamburger SV - FC Sankt Pauli0-0
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE