Sankt Pauli - Hamburger SV (Hamburger Stadtderby)

Heb je binnenkort een stedentrip naar Hamburg in de planning staan of wil je deze gezellige stad graag bezoeken? Combineer deze stedentrip met een bezoek aan de geweldige Hamburg Derby tussen St. Pauli en Hamburger SV! Wil je weten hoe je aan kaarten kunt komen voor deze wedstrijd en welke datum deze wedstrijd plaatsvindt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen FC Sankt Pauli en Hamburger SV


16 oktober 2022 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV
21 januari 2022 Voetbalreizen 2. Bundesliga Hamburger SV - FC Sankt Pauli
15 september 2019 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV
10 maart 2019 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV0-4
30 september 2018 Voetbalreizen 2. Bundesliga Hamburger SV - FC Sankt Pauli0-0
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Bezoek de Hamburg Stadtderby

Net als in veel Duitse steden is ook in de stad Hamburg voetbal heel belangrijk. De Hamburg derby of Hamburger Stadtderby is de voetbalwedstrijd tussen de twee rivalen uit Hamburg: Hamburger SV en FC St. Pauli. Niet alleen in de Bundesliga maar in al hun ontmoetingen won Hamburger SV 59 keer van St. Pauli; St. Pauli won 19 keer.

In het Millerntor-Stadion zal de volgende ultieme voetbalbeleving plaatsvinden. Samen met nog 32.000 toeschouwers kunt u genieten van deze beladen derby, waarbij twee Duitse ploegen strijden om de eer van hun stad. Aan de kant van St. Pauli kunt u genieten van de doelpuntenmachine Henk Veerman, die 2 seizoenen geleden Heerenveen verruilde. Aan de andere kant is Nederlander Rick van Drongelen actief bij Hamburger SV, die Sparta Rotterdam verruilde voor de transfer naar Duitsland.

Boek tijdig uw Voetbalreis en geniet naast de bloedstollende Hamburgse derby ook van de leuke stad Hamburg en de geweldige sfeer in en rondom het stadion!