Sankt Pauli - Hamburger SV (Hamburger Stadtderby)

Heb je binnenkort een stedentrip naar Hamburg op de planning staan of wil je deze gezellige stad graag bezoeken? Combineer deze stedentrip met een bezoek aan de geweldige Hamburg Derby tussen St. Pauli en Hamburger SV! Wil je weten hoe je aan kaarten kunt komen voor deze wedstrijd en welke datum deze wedstrijd plaatsvindt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  FC Sankt Pauli en Hamburger SV


16 oktober 2022 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV
21 januari 2022 Voetbalreizen 2. Bundesliga Hamburger SV - FC Sankt Pauli
15 september 2019 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV
10 maart 2019 Voetbalreizen 2. Bundesliga FC Sankt Pauli - Hamburger SV0-4
30 september 2018 Voetbalreizen 2. Bundesliga Hamburger SV - FC Sankt Pauli0-0
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Bezoek de Hamburg Stadtderby

Net als in veel Duitse steden is ook in de stad Hamburg voetbal heel belangrijk. De Hamburg derby of Hamburger Stadtderby is de voetbalwedstrijd tussen de twee rivalen uit Hamburg: Hamburger SV en FC St. Pauli. Beide clubs spelen momenteel in de 2. Bundesliga, maar kwamen elkaar ook in de Bundesliga tegen. 

In het Millerntor-Stadion zal de volgende ultieme voetbalbeleving plaatsvinden. Samen met nog 32.000 toeschouwers kun je hier genieten van deze beladen derby, waarbij twee Duitse ploegen strijden om de eer van hun stad.

Boek tijdig je voetbalreis naar de Hamburg Stadtderby en geniet naast de bloedstollende Hamburgse derby ook van de leuke stad Hamburg en de geweldige en unieke sfeer in en rondom het stadion!