Valencia FC - Levante (Derbi Valenciano)

Levante Union Deportiva is een Spaanse voetbalclub uit Valencia, zoals ook de gelijknamige voetbalclub Valencia CF. De club degradeerde in 2016 naar de Segunda División, maar promoveerde direct het opvolgende jaar weer terug naar de Primera División. De Derbi Valenciano, of ook wel Derby Del Turia, staat altijd garant voor spektakel. Het is een unieke ervaring om beide teams uit dezelfde stad tegen elkaar te zien strijden. Deze wedstrijden hebben een speciale naam gekregen omdat ze altijd extra beladen zijn. Het stadion zit bij een derby ook altijd vol waardoor de sfeer sowieso top is. Valencia FC en Levante nemen het in de Derbi Valenciano tegen elkaar op in de strijd om Valencia. Wil jij erbij zijn?


Voetbalreis naar Derbi Valenciano

In het authentieke Estadio Mestalla kun je samen met ruim 52.000 toeschouwers genieten van de Derbi Valenciano tussen Valencia FC en Levante. De uitslagen van deze stadsderby zijn altijd nipt en de wedstrijd is dus iedere keer weer ongelooflijk spannend. Beleef het zelf en boek een geweldige voetbalreis naar Valencia met de stadsderby Valencia FC en Levante.


Tickets Derbi Valenciano

Vragen over de Derbi Valenciano Valencia FC - Levante? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de prachtige stad Valencia. Wij begrijpen dat een voetbaltrip niet alléén om voetbal draait. Daarom stellen wij geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je complete voetbalreis naar Valencia samen, en voorzien je daarbij van de beste tips voor je verblijf in Valencia. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Valencia en uiteraard een geweldige Derbi Valenciano-ervaring!

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Valencia CF en Levante


30 april 2022 Voetbalreizen Primera División Valencia - Levante
14 maart 2020 Voetbalreizen Primera División Valencia - Levante
14 april 2019 Voetbalreizen Primera División Valencia - Levante3-1
11 februari 2018 Voetbalreizen Primera División Valencia - Levante3-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE