Valencia FC - Levante (Derbi Valenciano)

Levante Union Deportiva is een Spaanse voetbalclub uit Valencia, zoals ook de gelijknamige voetbalclub Valencia CF. De club degradeerde in 2016 naar de Segunda División, maar promoveerde direct het opvolgende jaar weer terug naar de Primera División. De Derbi Valenciano, of ook wel Derby Del Turia, staat altijd garant voor spektakel. Het is een unieke ervaring om beide teams uit dezelfde stad tegen elkaar te zien strijden. Deze wedstrijden hebben een speciale naam gekregen omdat ze altijd extra beladen zijn. Het stadion zit bij een derby ook altijd vol waardoor de sfeer sowieso top is.

In het Estadio Mestalla kunt u samen met ruim 52.000 toeschouwers deze wedstrijd aanschouwen. Valencia FC won al 18 keer eerder van Levante; Levante wist Valencia 7 keer te verslaan. De scores zijn echter altijd nipt en dus is het iedere keer weer ongelooflijk spannend.

Boek uw Voetbalreis tijdig en geniet van de Derby Valenciano!

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Valencia en Levante


14 maart 2020 Voetbalreizen Primera División Valencia - Levante
14 april 2019 Voetbalreizen Primera División Valencia - Levante3-1
11 februari 2018 Voetbalreizen Primera División Valencia - Levante3-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE