Voetbalreizen Southampton

Alle voetbalreizen naar Southampton

Southampton, ook wel bekends als ‘The Saints’ is opgericht in 1885 met de naam St. Mary’s YMA waar vandaag de dag het ‘St. Mary’s Stadium’ naar vernoemd is.

Zoals bovengenoemd vermeld staat heet het stadion van Southampton St. Mary’s Stadium en biedt plaats aan 32,505 personen. Het stadion dat gebouwd is in 2001 is de vervanger van het oude stadion ‘The Dell’ die plaats bood aan 24.500 personen.

Southampton dat in 2012 pas weer is gepromoveerd naar de Premier League heeft zich in 4 jaar alweer flink bewezen als vaste waarde in de Premier League. Met de eindnoteringen van plaats 14, 8, 7, en plaats 6 hebben ze zich niet alleen weten te handhaven maar hebben ze zich bewezen als uitdager van de subtop die meestrijden om een Europa League ticket.

Ondanks dat Southampton zich de afgelopen jaren heeft geprofileerd als uitdager van de subtop wordt Southampton toch elk jaar geplaagd met het vertrek van hun allerbeste spelers. Zo zijn afgelopen jaren onder andere topspelers als; Schneiderlin, Lallana, Pellé, Luke Shaw, Clyne, Lovren, Wanyama en Mané met de noorderzon vertrokken na een goed seizoen. Vorig seizoen heeft het zich niet alleen beperkt tot het vertrek van spelers maar heeft ook het Nederlandse trainersduo Ronald en Erwin Koemen besloten de havenstad te verlaten.

Dit alles maakt dat de prestaties van Southampton de afgelopen jaren alleen nog maar knapper. Ook dit seizoen hebben ze ondanks het vertrek van een aantal spelers toch weer een goed team op de been weten te brengen. Met spelers als Dušan Tadić, Nederlands trots Van Dijk, Jordy Clasie, Bertrand en spits Shane Long doen ze dit jaar wederom mee in de Subtop en maken ze het met leuke voetbal toch veel ploegen heel moeilijk. Voetbalreizen naar Southampton zijn door het leuke spel van de laatste tijd zeker de moeite waard geworden.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis naar Southampton inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaarten. Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. 
 
De hotels die wij voor u boeken voor uw voetbalreis naar Southamton, zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Southampton. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de grootste havenstad van Engeland, Southampton.

Kortom, voetbalreizen naar Southampton boek je zorgeloos en snel via Number 1!

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard