Barcelona

Barcelona is een stad in het noordoosten van Spanje die alles in huis heeft om er enkele dagen of langer te vertoeven. Naast de vele bezienswaardigheden, mooie parken en stranden, bruisende pleinen en natuurlijk de beroemde tapas, is Barcelona ook de thuishaven van de gelijknamige club FC Barcelona en voetbalclub RCD Espanyol.

Een voetbalreis naar Barcelona

Als je op voetbalreis naar FC Barcelona gaat, ga je een prachtige voetbalwedstrijd in Spotify Camp Nou bekijken, maar het is het goed om te beseffen dat er nog veel meer leuke dingen te doen zijn in deze stad. Er staan maar liefst acht bijzondere bouwwerken in Barcelona die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zoals de prachtige Sagrada Família, Park Guëll, en meerdere huizen ontworpen en gebouwd door Antoni Gaudí.

Ontdek Barcelona

Naast het bezoeken van de wereldberoemde bezienswaardigheden in Barcelona, kun je ook een heerlijke dag op het strand vertoeven. Het is daarom zeker aan te raden jouw voetbalreis met een aantal dagen te verlengen. Prijstechnisch kan het soms zelfs voordeliger zijn om langer te blijven en zo buiten het weekend om te vliegen. Heb je nog vragen over jouw voetbalreis? Wij voorzien je graag van de beste adviezen!

Wij wensen je een mooie voetbalreis naar Barcelona toe! 

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte