Düsseldorf

Düsseldorf is een prachtige stad in Duitsland. Na Keulen is het de tweede grootste stad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen aan de Nederrijn. Düsseldorf is tevens de thuisbasis van de voetbalclub Fortuna Düsseldorf, die op het hoogste niveau van Duitsland, in de Bundesliga speelt.

Wat heeft Düsseldorf nog meer te bieden?

Düsseldorf is een populaire stad die in 2016 zelfs werd verkozen tot nummer 6 ‘Beste stad om in te wonen’. De stad heeft één van de belangrijkste en drukstbezochte vliegvelden van Duitsland, namelijk Düsseldorf International.

Wanneer je Düsseldorf bezoekt, is het goed om te weten wat deze stad nog meer allemaal te bieden heeft. Zo kunt u de Rheinturm (Rijn-toren) bezoeken, het hoogste gebouw in Düsseldorf, wandelen over de Rheinuferpromenade of door de oude stad Altstadt, waar het beste nachtleven van Düsseldorf gecentreerd is. Altstadt is zeker een bezoekje waard: er zijn wel meer dan 300 barretjes, cafés en nachtclubs te vinden.

Ieder jaar vanaf 17 november t/m 23 december is er in het centrum van Düsseldorf een van de grootste kerstmarkten ter wereld .

Kortom: in Düsseldorf valt genoeg te beleven!

Boek jouw voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf bij Number 1 Voetbalreizen en verleng je reis met 1 of 2 dagen om optimaal van te stad te genieten. Wij voorzien je graag van de beste adviezen!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte