Glasgow

Glasgow is de grootste stad van Schotland en de op twee na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. Het is de thuishaven voor de voetbalclubs Celtic FC en de Glasgow Rangers. Wil je weten wat je allemaal kan doen in Glasgow tijdens jouw voetbalreis? Lees dan verder!

Glasgow bezienswaardigheden

De stad heeft nog veel meer te bieden dan alleen het bezoeken van een voetbalwedstrijden. Één van de populairste musea in het hele Verenigd Koninkrijk is het Kelvingrove Art Gallery and Museum en deze is gesitueerd in Glasgow; een echte trekpleister. Glasgow bezit verder nog meer dan twintig prachtige musea, waaronder het Scottish Football Museum. De stad is razend populair, mede door de grote hoeveelheid goede restaurants, pubs, café’s, bars en nachtclubs. Het is daarom zeer geschikt voor een citytrip. 


Een voetbalreis naar Glasgow

Wanneer je een voetbalreis naar Glasgow gaat maken, is het dan ook ten zeerste aan te raden deze te verlengen met een dag of twee, zodat je optimaal kan genieten van de stad. Je kan je voetbalreis volledig boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Check onze tips over vliegen naar Glasgow en de verschillende opties die je hebt om vanaf het vliegveld te reizen naar de stad. Heb je nog vragen over de voetbalreis? Wij voorzien je graag van de beste adviezen. 

Wij wensen je een fantastische voetbalreis naar Galsgow tegemoet!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte