Manchester

Manchester is de op vier na grootste stad van Engeland met bijna 554.000 inwoners. Met twee voetbalclubs die geschaard kunnen worden tussen de grootste clubs van de wereld is Manchester een echte voetbalstad. Voetbalreizen naar Manchester United of voetbalreizen Manchester City zijn zeer goed te combineren met het bezoeken van de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is.

Combineer je voetbalreis Manchester met de vele bezienswaardigheden

Het karakter van Manchester is zeer divers, voor jong en oud. De stad barst van de restaurant, bars en musea, waaronder het National Football Museum. Rondom de stad zijn er ook een hoop markten, traditionele cafés en grote stukken groen waar je heerlijk kunt wandelen en zelfs fietsen.


Voetbalreis Manchester

Als je een voetbalreis Manchester gaat maken is het dus zeker de moeite om je reis met één of twee dagen te verlengen. Prijstechnisch kan het soms zelfs voordeliger zijn om langer te blijven en zo buiten het weekend om te vliegen.

Voor het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden, de lekkerste restaurantjes of het uitgaansleven in de stad van bestemming, voorzien wij je graag van de beste adviezen. Check ook alle informatie en tips over vliegen naar Manchester en de verschillende opties die je hebt om vanaf het vliegveld te reizen naar de stad.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte