Marseille

Marseille is de thuisbasis van de grote Franse club Olympique Marseille, die zijn thuiswedstrijden speelt in het Stade Vélodrome. Geen enkele andere Franse club speelt langer in de hoogste klasse, Ligue 1, dan Olympique Marseille.

De toeristische stad Marseille

Marseille is na Parijs de tweede stad naar inwoneraantal van Frankrijk. De mooie havenstad, dat de geboorteplaats is van Zinedine Zidane, ligt aan de Middellandse Zee en is qua toerisme in opkomst. Marseille is een bruisende stad voor een citytrip maar heeft ook een grote variëteit aan stadsstranden. De stad heeft een historisch centrum met veel bezienswaardigheden, met als hoogtepunt de Notre Dame de la Garde. Ook kan je heerlijk genieten op de vele terrasjes onder het genot van de lekkere wijnen.


Boek een voetbalreis naar Olympique Marseille

Het is zéker de moeite om je voetbalreis naar Marseille te verlengen met een aantal dagen om optimaal te kunnen genieten van deze prachtige stad. Prijstechnisch kan het soms zelfs voordeliger zijn om langer te blijven en zo buiten het weekend om te vliegen. Je kan een volledig verzorgde voetbalreis boeken bij Number 1 Voetbalreizen.

Heb je nog vragen over de voetbalreis, de club of de stad? Wij voorzien je graag van de beste adviezen en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Wij wensen je veel plezier tijdens je voetbalreis naar Olympique Marseille!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte