Milaan

Milaan is een prachtige stad in Italië waar een hoop te beleven is. Naast mode en winkelen is Milaan natuurlijk ook een echte voetbalstad, met de grote gelijknamige voetbalclub AC Milan en Internazionale. Ga jij binnenkort op voetbalreis naar AC Milan of Internazionale en ben je benieuwd wat er nog meer te doen is in Milaan? Lees dan snel verder!

Bezienswaardigheden Milaan

Met de vele kerken, musea en andere bezienswaardigheden in Milaan kom je al snel dagen tekort. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan 's werelds grootste Gotische kathedraal, de Kathedraal van Milaan, te vinden op het prachtige Domplein (Piazza del Duomo). Het is dan ook zeker aan te raden om je voetbalreis naar Milaan met een paar dagen te verlengen.


Boek je voetbalreis bij Number 1 Voetbalreizen

Op Number 1 Voetbalreizen boek je gemakkelijk en snel een volledig verzorgde voetbalreis naar Italië. Check onze tips over vliegen naar Milaan en de verschillende opties om vanaf het vliegveld te reizen naar de stad. Heb je nog vragen of is er nog iets onduidelijk? Wij zijn altijd bereikbaar en beantwoorden graag al je vragen!

Wij wensen je veel plezier tijdens je voetbalreis naar Milaan!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte