Rome

Rome is de hoofdstad en tevens de belangrijkste stad van Italië. Rome speelde al voor het begin van onze jaartelling een belangrijke rol binnen de westerse wereld en was zelfs de machtigste stad ter wereld. Deze geschiedenis is vandaag de dag nog steeds terug te zien wanneer je rondloopt in de stad. Ga je binnenkort op voetbalreis naar Rome en ben je niewsgierig wat je hier allemaal kunt doen? Lees dan snel verder!

Bezienswaardigheden Rome

Wanneer je een voetbalreis naar Rome gaat maken om een voetbalwedstrijd van Lazio Roma of AS Roma te bezoeken, is het goed om te weten wat je allemaal nog meer kan doen in deze prachtige stad. De stad staat bekend om het wereldberoemde Colloseum, de kerken en de fonteinen, maar je kan ook een bezoek brengen aan het Pantheon, het Forum Romanum, de bijzondere Trevifontein en het Theater van Marcellus. Er is zoveel in Rome te doen, dus misschien wil je je reis wel met een paar dagen verlengen. Prijstechnisch kan het soms zelfs voordeliger zijn om langer te blijven en zo buiten het weekend om te vliegen.


Boek een voetbalreis naar Rome

Wil je graag op voetbalreis naar het zonnige Italië en wil je een prachtige stad bezoeken? Boek dan snel jouw voetbalreis naar Rome en ontdek deze geweldige stad. Je kunt gemakkelijk en snel een voetbalreis naar Rome boeken op onze website. Wij wensen je ontzettend veel plezier bij de voetbalreis/stendentrip naar Rome!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte