Team Number 1 Voetbalreizen - Stan Veerman

Iedere maand stellen wij één van onze Number 1 teamleden aan jullie voor. Dit doen wij door middel van een interview. Wie verzorgt nou eigenlijk jouw Voetbalreis? Met wie heb je precies contact via de mail of de telefoon? En wat inspireert hem of haar op voetbalgebied? Lees het in ons Voetbalreisblog!Even voorstellen...

Naam: Stan Veerman

Werkzaam bij Number 1 Voetbalreizen sinds: 26-06-17

Specialiteit binnen het bedrijf: Websitebeheer en kaartinkoop

Favoriete sport(en): Voetbal

Favoriete club(s): FC Barcelona en FC Volendam

Favoriete speler(s): Lionel Messi, Zlatan Ibrahimović en Dimitar Berbatov

Favoriete coach(es): Pep Guardiola

Favoriete stadion(s): Kras Stadion en Camp Nou


Mooiste voetbalmoment/-herinnering:

Mijn mooiste voetbalmoment was de ‘remontada’ van FC Barcelona tegen Paris Saint Germain. Na het zien van de 1ste ontmoeting tussen beide clubs in Parijs, zou je zeggen dat Barcelona geen schijn van kans zou hebben om zo’n achterstand nog recht te zetten. Tóch had ik er alle vertrouwen in dat ze dit nog gingen ombuigen, en dat gebeurde.


Mooiste voetbalervaring:

Mijn mooiste voetbalervaring was de 3-0 overwinning van FC Barcelona in de halve finale van de Champions League tegen Liverpool. Eindelijk kon ik Messi van dichtbij bewonderen en wat hoopte ik dat hij ook deze wedstrijd weer iets bijzonders zou laten zien. Met 2 doelpunten kon ik mijn geluk niet op en met name bij het laatste doelpunt gebeurde er iets speciaals. De ontlading nadat hij de 3-0 maakte door een vrijetrap binnen te schieten van ruim 30 meter, met als gevolg een heel stadion gevuld met 100.000 mensen dat boog voor hem en zijn naam schreeuwde, is iets wat ik nooit meer zal vergeten.


Sport is emotie: vaak heb je zin in een wedstrijd of ben je blij wanneer je een wedstrijd mag bezoeken. Om nog maar niet te beginnen over hoe blij je bent als er wordt gescoord of als je club wint. Maar helaas hoort teleurstelling ook bij sport. En daarom de laatste vraag:


Wat was jouw minst leuke voetbalmoment?

Mijn 2 minst leuke voetbalmomenten waren de 2 uitschakeling-momenten van Barcelona in de kwart- en halve finale van de Champions League tegen AS Roma (2018) en Liverpool (2019). Waar je vooraf denkt dat er niets meer fout kan gaan, en 90 minuten later met een onbegrijpelijk gevoel zit na te denken hoe dit toch heeft kunnen gebeuren. Daar ben ik wel aardig ziek van geweest.


Bekijk alle blogs