AS Roma - Napoli (Derby del Sole)

AS Roma en Napoli, twee voetbalclubs uit het zuiden van Italië met een hecht verleden. Beide teams waren altijd goed bevriend. Als echte underdogs in het professioneel Italiaanse voetbal maakten zij samen een pact om kampioen te worden. Het maakte niet uit wie, maar ze wilden per se een kampioen in het zuiden. Al jaren deden zij onder aan de sterke clubs van het noorden van Italië, die tot de jaren tachtig altijd bovenin eindigden in de Serie A. Daarna kwam hier verandering in. Wil je weten hoe je kaarten voor deze wedstrijd kunt bemachtigen? Lees verder!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen AS Roma en Napoli


29 januari 2023 Voetbalreizen Serie A Napoli - AS Roma
23 oktober 2022 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Napoli
18 april 2022 Voetbalreizen Serie A Napoli - AS Roma
24 oktober 2021 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Napoli
21 maart 2021 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Napoli
29 november 2020 Voetbalreizen Serie A Napoli - AS Roma
04 april 2020 Voetbalreizen Serie A Napoli - AS Roma
02 november 2019 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Napoli2-1
31 maart 2019 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Napoli1-4
28 oktober 2018 Voetbalreizen Serie A Napoli - AS Roma1-1
14 oktober 2017 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Napoli0-1
04 maart 2017 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Napoli1-2
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE


Boek een voetbalreis naar de Derby del Sole

De wedstrijden tussen de twee teams uit het zuiden van Italië worden de Derby del Sole of Derby del Sud genoemd. AS Roma was op voetballend gebied jarenlang de bovenliggende partij in deze derby. Met de komst van Diego Maradona in 1984 bij Napoli kwam daar echter ineens verandering in en werd de hiërarchie tussen beide clubs verstoord. Ineens speelden beide clubs mee om de titel waardoor de onderlinge strijd al groter werd.

Benieuwd hoe het is om deze Italiaanse strijd van dichtbij mee te maken? Boek je voetbalreis naar AS Roma - Napoli en breng een bezoek aan deze altijd uitverkochte wedstrijd. Met bijna 73.000 fanatieke supporters in het Stadio Olimpico belooft de Derby del Sole altijd een sensationele wedstrijd te worden.


Derby del Sole bezoeken

Heb jij nog vragen over Derby del Sole AS Roma - Napoli? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de geweldige stad Rome. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis samen, van vervoer tot verblijf, en voorzien je van de beste tips voor jouw verblijf in Rome. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Rome en uiteraard een geweldige Derby del Sole-ervaring!