FC Barcelona - Espanyol (Derby van Barcelona)

Een voetbalwedstrijd bezoeken van de Spaanse topclub in de Primera División is natuurlijk altijd bijzonder, maar een wedstrijd als FC Barcelona – Espanyol is toch altijd extra interessant. Dit omdat het de derby is van de Catalaanse hoofdstad. Wedstrijden als deze worden zo benaamd omdat deze altijd extra beladen zijn. In deze Spaanse Derby lopen de spanningen tussen beide ploegen uit Barcelona altijd hoog op. Ondanks dat Barça als topteam altijd veel hoger eindigt in de competitie dan Espanyol, hebben zij vaak moeite met deze wedstrijd. De spelers van Espanyol daarentegen willen natuurlijk niets liever dan spelers zoals Suárez, Rakitíc, Piqué en Messi het nakijken geven en gaan dan ook altijd tot het gaatje.

Deze Catalaanse derby staat altijd garant voor spektakel en is in combinatie met uw bezoek aan de stad Barcelona en het grote Camp Nou sowieso de moeite waard!

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen FC Barcelona en Espanyol


20 november 2021 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol
10 mei 2020 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol
30 maart 2019 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol2-0
09 september 2017 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol5-0
18 december 2016 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol4-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE