FC Barcelona - Espanyol (Derby van Barcelona)

Wil je graag een voetbalwedstrijd in Spanje bezoeken? De kans is groot dat je een wedstrijd van FC Barcelona wilt bezoeken, maar wel een betaalbare. Dan is de derby tussen FC Barcelona en Espanyol misschien iets voor jou! Wil je meer weten over deze derby? Lees dan verder.

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen FC Barcelona en Espanyol


31 december 2022 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol
20 november 2021 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol
10 mei 2020 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol
30 maart 2019 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol2-0
09 september 2017 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol5-0
18 december 2016 Voetbalreizen Primera División Barcelona - Espanyol4-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

De Barcelona derby

Een voetbalwedstrijd bezoeken van de Spaanse topclub in de Primera División is natuurlijk altijd bijzonder, maar een wedstrijd als FC Barcelona – Espanyol is toch altijd extra interessant. Dit omdat het de derby is van de Catalaanse hoofdstad. Wedstrijden als deze worden zo benaamd omdat deze altijd extra beladen zijn. In deze Spaanse Derby lopen de spanningen tussen beide ploegen uit Barcelona altijd hoog op. Ondanks dat Barça als topteam altijd veel hoger eindigt in de competitie dan Espanyol, hebben zij vaak moeite met deze wedstrijd. De spelers van Espanyol daarentegen willen natuurlijk niets liever dan spelers zoals Torres, Depay en Piqué het nakijken geven en gaan dan ook altijd tot het gaatje.


Boek Derby van Barcelona

Wil jij deze spannende wedstrijd tussen FC Barcelona en Espanyol meemaken? Deze Catalaanse derby staat altijd garant voor spektakel en is in combinatie met uw bezoek aan de stad Barcelona en het grote Camp Nou sowieso de moeite waard! Een voetbalreis naar Barcelona boek je eenvoudig bij Number 1 Voetbalreizen. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbal reis naar Barcelona samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Barcelona. Ontdek de mooie stad Barcelona tijdens deze prachtige voetbalreis. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog iets onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar FC Barcelona – Espanyol en uiteraard een geweldige voetbalervaring in het prachtige Camp Nou!