Benfica - FC Porto (O Clássico)

De wedstrijd tussen Benfica en FC Porto is dé klassieker van Portugal; beide clubs strijden al jarenlang ieder jaar weer om de landstitel, en wanneer zij elkaar treffen willen ze dan ook niets liever dan van elkaar winnen. Lees verder voor meer informatie over deze Portugese klassieker!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Benfica en FC Porto


07 april 2023 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - FC Porto
21 oktober 2022 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Benfica
07 mei 2022 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - FC Porto
30 december 2021 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Benfica
09 mei 2021 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - FC Porto
17 januari 2021 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Benfica
08 februari 2020 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Benfica
24 augustus 2019 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - FC Porto0-2
02 maart 2019 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Benfica1-2
07 oktober 2018 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - FC Porto1-0

Bezoek Benfica - FC Porto

Niet alleen in de Primeira Liga, maar ook wanneer de clubs elkaar buiten de competitie om treffen, wordt naar deze wedstrijd verwezen als O Clássico. Dit komt omdat beide clubs uit de twee grootste steden van Portugal komen (Lissabon en Porto), beide teams de meeste prijzen van Portugal gewonnen hebben en daardoor allebei het rijkst en meest welvarend zijn. Kortom; de wedstrijd tussen Benfica en FC Porto is altijd een intense voetbalwedstrijd vol passie en strijd.

In deze O Clássico ontvangt Benfica aartsrivaal FC Porto. Beleef deze bijzondere wedstrijd Benfica - FC Porto in het indrukwekkende, sfeervolle Estádio da Luz zelf en boek tijdig – wedstrijden als deze zijn populair en daarom altijd snel uitverkocht.


Ga jij naar O Clássico?

Heb jij interesse in de O Clássico Benfica - FC Porto in het Estádio da Luz? Boek tijdig je voetbalreis naar Lissabon en zie FC Porto strijden tegen Benfica onder toeziend oog van meer dan 65.000 toeschouwers!

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de prachtige en sfeervolle stad Lissabon. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Lissabon samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Lissabon. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar de stad Lissabon en uiteraard een geweldige voetbalervaring bij deze prachtige Portugese klassieker!