Benfica - Sporting Lissabon (Derby de Lisboa)

Als je een voetbalwedstrijd in Portugal wilt bezoeken, dan zou je misschien de leukste Portugese derby willen bijwonen. De derby is tussen de twee clubs uit Lissabon, wat je meteen de mogelijkheid biedt om de hoofdstad te ontdekken. Meer weten over deze derby? Lees dan snel verder.

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Benfica en Sporting Lissabon


21 mei 2023 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica
15 januari 2023 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon
17 april 2022 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica
03 december 2021 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon
16 mei 2021 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon
31 januari 2021 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica
17 mei 2020 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon
17 januari 2020 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica
03 februari 2019 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica2-4
25 augustus 2018 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon1-1

Bezoek de Derby de Lisboa

De wedstrijd tussen Benfica en Sporting Lissabon is dé topwedstrijd van Portugal. Beide teams strijden al decennialang om de eer van de hoofdstad van Portugal, Lissabon. Deze Derby de Lisboa wordt ook wel Dérbi de Lisboa, Dérbi Eterno, Dérbi dos Dérbi da Segunda Circular of Dérbi da Capital genoemd.

Gezien de goede resultaten van beide clubs in de competitie van Portugal, de Primeira Liga, is de Derby de Lisboa er zeker één voor op je bucketlist! SL Benfica zal in het eigen Estádio da Luz alles op alles zetten om te laten zie wie de baas is van Lissabon. Een derby om van te smullen!

Heb jij interesse in de Derby de Lisboa Benfica - Sporting Lissabon in het Estádio da Luz? Boek tijdig je voetbalreis naar Lissabon en zie hoe Benfica het opneemt tegen Sporting Lissabon onder toeziend oog van meer dan 65.000 toeschouwers!


Jouw voetbalreis naar Derby de Lisboa

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de prachtige en sfeervolle stad Lissabon. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Lissabon samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Lissabon. Het enige wat jou nog rest is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Lissabon en uiteraard een geweldige voetbalervaring bij deze prachtige klassieker van de hoofdstad van Portugal!