Fulham - Chelsea (West London derby)

De West London Derby is een wedstrijd die tussen vier ploegen kan plaatsvinden; elke wedstrijd tussen Brentford, Chelsea, Fulham en Queens Park Rangers. Deze derby’s zijn niet net zo intens als alle andere derby’s, dit omdat de ploegen soms jarenlang niet tegen elkaar spelen vanwege degradaties. De West London Derby tussen Fulham en Chelsea is altijd ontzettend spannend en zeker het bezoeken waard!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Fulham en Chelsea


02 oktober 2023 Voetbalreizen Premier League Fulham - Chelsea
03 februari 2023 Voetbalreizen Premier League Chelsea - Fulham0-0
12 januari 2023 Voetbalreizen Premier League Fulham - Chelsea2-1
01 mei 2021 Voetbalreizen Premier League Chelsea - Fulham2-0
16 januari 2021 Voetbalreizen Premier League Fulham - Chelsea0-1
03 maart 2019 Voetbalreizen Premier League Fulham - Chelsea1-2
02 december 2018 Voetbalreizen Premier League Chelsea - Fulham2-0
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Bezoek de West-London Derby tussen Fulham en Chelsea

Fulham en Chelsea zijn twee van de vier clubs die in het westen van London gelegen zijn. De wedstrijd tussen beide teams draagt daarom ook de naam West-Londen Derby. Deze derby vindt helaas weinig plaats, want de vier clubs zitten vaak in verschillende divisies. Daarom is het extra speciaal dat je deze West-Londen Derby wél kunt bijwonen! Chelsea en Fulham spelen regelmatig tegelijkertijd in de Premier League en dat is dit seizoen ook het geval.

Het is niet alleen geweldig dat je deze zeldzame derby kunt bezoeken, maar het is fantastisch dat je dit kunt doen in de hoofdstad van het mooie Groot-Brittannië. Plak een paar dagen aan je voetbalreis vast en ontdek wat Londen allemaal te bieden heeft.


De West-London Derby bezoeken?

Sta je te popelen om deze spannende derby tussen Fulahm en Chelsea te bezoeken? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de geweldige stad Londen. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Londen samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Londen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Fulham – Chelsea en uiteraard een geweldige voetbalervaring in Craven Cottage!