Hertha BSC - Union Berlin (Berlijnse derby)

Ga je binnenkort de Duitse hoofdstad Berlijn bezoeken? Dan vind je het misschien ook leuk om een derby van Berlijn te bezoeken! Kijk naar hoe Hertha BSC het op zal nemen tegen FC Union Berlin en hoe beide clubs er alles aan zullen doen om te winnen. Lees snel verder voor meer informatie over deze derby!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Hertha BSC en Union Berlin


28 januari 2023 Voetbalreizen Bundesliga Hertha BSC - Union Berlin
06 augustus 2022 Voetbalreizen Bundesliga Union Berlin - Hertha BSC
09 april 2022 Voetbalreizen Bundesliga Hertha BSC - Union Berlin
05 december 2020 Voetbalreizen Bundesliga Hertha BSC - Union Berlin
21 maart 2020 Voetbalreizen Bundesliga Hertha BSC - Union Berlin
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Bezoek de nieuwe Berlijnse derby!

Zoals in veel Duitse steden het geval is, is ook in de stad Berlijn voetbal van groot belang. De hoofdstad van Duitsland heeft echter zelden een derby gehad; FC Union Berlin promoveerde in 2019 voor het eerst in de historie van de club naar het hoogste niveau van Duitsland. Hertha BSC aan de andere kant, heeft altijd voornamelijk in de Bundesliga heeft gespeeld. Met de komst van Union Berlin was de stadsderby van Berlijn geboren.

Gezien de goede resultaten van nieuwkomer Union Berlin in de Bundesliga, is de Berlijnse derby er zeker een voor op je bucketlist! Hertha BSC zal in het eigen Olympiastadion alles op alles zetten om te willen bewijzen wie de baas is in Berlijn. Aan de andere kant zal Union Berlin niets liever willen dan laten zien dat zij thuishoren in de Bundesliga. Kortom: een derby om van te smullen!


Hertha BSC - Union Berlin (Berlijnse derby) boeken?

Boek tijdig je voetbalreis naar deze bloedstollende Berlijnse derby en geniet van de geweldige sfeer in en rondom het prachtige Olympiastadion. Heb je nog vragen over de Berlijnse derby Hertha BSC - Union Berlin? Bij Number 1 Voetbalreizen stellen we geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis samen, van vervoer tot verblijf. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Hertha BSC en uiteraard een geweldige Berlijnse derby-ervaring!