PSG - Olympique Marseille (Le Classique)

Als je op zoek bent naar een spannende Franse voetbalwedstrijd, dan ben je op zoek naar de Franse klassieker: de spannendste wedstrijd in de Franse competitie. De klassieker wordt gespeeld tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille. Wil je kaarten voor deze wedstrijd? Lees dan vooral verder.

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille


24 september 2023 Voetbalreizen Ligue 1 PSG - Olympique Marseille
26 februari 2023 Voetbalreizen Ligue 1 Olympique Marseille - PSG0-3
16 oktober 2022 Voetbalreizen Ligue 1 PSG - Olympique Marseille1-0
17 april 2022 Voetbalreizen Ligue 1 PSG - Olympique Marseille2-1
24 oktober 2021 Voetbalreizen Ligue 1 Olympique Marseille - PSG0-0
07 februari 2021 Voetbalreizen Ligue 1 Olympique Marseille - PSG0-2
22 maart 2020 Voetbalreizen Ligue 1 Olympique Marseille - PSGx
27 oktober 2019 Voetbalreizen Ligue 1 PSG - Olympique Marseille4-0
17 maart 2019 Voetbalreizen Ligue 1 PSG - Olympique Marseille3-1
28 oktober 2018 Voetbalreizen Ligue 1 Olympique Marseille - PSG0-2
25 februari 2018 Voetbalreizen Ligue 1 PSG - Olympique Marseille3-0
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Le Classique

De wedstrijd tussen de Franse teams Paris Saint-Germain en Olympique Marseille staat ook wel bekend als Le Classique, Le Classico, Derby de France, of de Franse clásico. De rivaliteit is groot tijdens deze wedstrijd; beide teams behoren al jarenlang het grootste in de Franse competitie en willen dan ook niets liever dan van elkaar winnen. De teams zijn zeer gelijkwaardig aan elkaar: dit maakt de strijd elke wedstrijd nog intenser.

De statistieken liegen er niet om: le Classique staat altijd garant voor een hoop spanning en sensatie. Wil jij ook met meer dan 47.000 fans van deze Derby de France genieten in het Parc des Princes-stadion in Parijs? Wacht dan niet langer en boek je voetbalreis naar PSG - Olympique Marseille (Le Classique) voordat deze uitverkocht is!


PSG - Olympique Marseille (Le Classique) boeken

Wil jij de strijd tijdens deze zinderende derby ook graag eens beleven? Boek dan je voetbalreis naar de Derby de France tijdig en geniet samen met meer dan 47.000 toeschouwers van een Frans voetbalspektakel in het prachtige stadion van Paris Saint-Germain.

Vragen over Le Classique? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar Parijs. We stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis samen, van vervoer tot verblijf. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Parijs en uiteraard een geweldige Le Classique-ervaring!