Borussia Dortmund - Bayern München (der Klassiker)

Onder leiding van Lucien Favre speelt Borussia Dortmund in het Signal Iduna Park tegen topclub Bayern München in de Bundesliga. Deze wedstrijd wordt ook wel Der Klassiker of German Clasico genoemd.

Bayern München, onder leiding van Niko Kovaç, is de bekendste en meest succesvolle club uit Duitsland en behoort tot de Europese- en wereldtop. Sinds het begin van de Bundesliga behoort Bayern samen met Dortmund tot de Duitse top. Dit maakt de wedstrijd extra beladen en beide teams zijn er dan ook altijd op gebrand om van elkaar te winnen. Borussia Dortmund won de klassieker in de Bundesliga 24 keer van Bayern; Bayern won 45 keer van Dortmund.

Bayern München heeft al jaren een stabiele bezetting; onder leiding van onder andere Thomas Müller, Robert Lewandowski, Boateng, Ribéry, Neuer en onze eigen Arjen Robben nemen zij het op tegen spelers als Reus, Alcácer en Götze.

Een wedstrijd als deze is gegarandeerd genieten en ook altijd uitverkocht. Geniet samen met ruim 81.000 toeschouwers van Der Klassiker in de mooie stad Dortmund.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Borussia Dortmund en Bayern München


06 april 2019 Voetbalreizen Bundesliga Bayern München - Borussia Dortmund5-0
10 november 2018 Voetbalreizen Bundesliga Borussia Dortmund - Bayern München3-2
31 maart 2018 Voetbalreizen Bundesliga Bayern München - Borussia Dortmund6-0
04 november 2017 Voetbalreizen Bundesliga Borussia Dortmund - Bayern München1-3
05 augustus 2017 Supercup Borussia Dortmund - Bayern München2-2
19 november 2016 Voetbalreizen Bundesliga Borussia Dortmund - Bayern München1-0
14 augustus 2016 Supercup Borussia Dortmund - Bayern München0-2
05 maart 2016 Voetbalreizen Bundesliga Borussia Dortmund - Bayern München0-0
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE