Juventus - Internazionale (Derby d’Italia)

Boek een voetbalreis naar Turijn en breng een bezoek aan deze magische Italiaanse derby: de Derby d’Italia, een zinderende voetbalwedstrijd tussen Juventus en Internazionale. De Derby d’Italia is een wedstrijd tussen de twee succesvolle en meest gesupporterde clubs in Italië, een garantie voor topvoetbal.

Beleef de Derby d’Italia zelf en boek tijdig je voetbalreis Juventus - Internazionale met Number 1 Voetbalreizen! Lees verder en ontdek hoe je deze reis kan boeken.

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Juventus en Internazionale


19 maart 2023 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus
06 november 2022 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale
03 april 2022 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale
24 oktober 2021 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus
16 mei 2021 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale
17 januari 2021 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus
01 maart 2020 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale
06 oktober 2019 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus1-2
27 april 2019 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus1-1
07 december 2018 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale1-0
28 april 2018 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus2-3
09 december 2017 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale0-0
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Derby d’Italia bezoeken

In 2006 werd Juventus de landstitel ontnomen door Inter vanwege het Calciopoli-schandaal. Na dit fiasco werden de wedstrijden tussen de twee grote voetbalclubs nog intenser en extra beladen. Juventus en Internazionale spelen niet in dezelfde stad, zoals bij veel derby's wel het geval is, maar spelen voor de twee grootste steden in Noord-West Italië; Turijn en Milaan.

Beleef deze derby zelf en boek tijdig je voetbalreis naar Juventus - Internazionale. De Derby d’Italia is altijd stijf uitverkocht en met ruim 41.000 toeschouwers is de sfeer in het Allianz Stadium in Turijn gegarandeerd.


Ga jij naar de Derby d’Italia? (Juventus - Internazionale)

Vragen over de Derby d’Italia Juventus - Internazionale? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de authentieke stad Turijn. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Turijn samen, en voorzien je daarbij van de beste tips voor je verblijf in Turijn. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Juventus en uiteraard een geweldige Derby d'Italia-ervaring!