Lazio Roma - AS Roma (Derby della Capitale)

De derby tussen Lazio Roma en AS Roma - Derby della Capitale, Derby Capitolino, Derby del Cupolone, Derby di Roma of gewoon de Derby van Rome - wordt letterlijk gezien als een strijd om Rome; beide clubs willen altijd winnen en zijn daarom fanatieker dan ooit! Vergeleken met de andere Italiaanse derby's staat de Derby della Capitale bekend als de meest intense. De aartsrivalen van Rome spelen beide in hetzelfde stadion, het Stadio Olimpico, dat plaats biedt aan bijna 73.000 toeschouwers. Lees verder en ontdek hoe je een voetbalreis naar deze derby kunt boeken.

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Lazio Roma en AS Roma


19 maart 2023 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma
06 november 2022 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio
20 maart 2022 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio
26 september 2021 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma
16 mei 2021 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio
17 januari 2021 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma
26 januari 2020 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio1-1
01 september 2019 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma1-1
02 maart 2019 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma3-0
29 september 2018 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio3-1
18 november 2017 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio2-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE


Bezoek de Derby della Capitale met Number 1 Voetbalreizen

De statistieken tussen Lazio Roma en AS Roma liegen er niet om: de Derby della Capitale is altijd spannend. En met bijna 73.000 fanatieke supporters in het stadion belooft de Derby di Roma een sensationele wedstrijd te worden. Met de Italiaanse passie en 100% inzet van beide teams, kolkt het Stadio Olimpico bij iedere stadsderby weer. Wil jij ook de derby tussen Lazio Roma en AS Roma bezoeken in het prachtige Stadio Olimpico?


De Derby della Capitale boeken

Wacht dan niet te lang, want de vraag naar topwedstrijden als deze is groot! Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de prachtige historische stad Rome. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Rome samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Rome. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een geweldige voetbalreis naar Lazio Roma - AS Roma en natuurlijk een geweldige voetbalervaring in het prachtige Stadio Olimpico!