Manchester United - Liverpool (North-West Derby)

De grootste rivaal van Manchester United is Liverpool FC. De wedstrijden tussen beide teams in de welbekende North-West Derby staan bekend als één van de grootste rivaliteiten tussen twee clubs in de wereld naast de Superclassico tussen Boca Juniors en River Plate, El Clásico in Spanje en de Derby Della Madonnina in Italie. De wedstrijden tussen Manchester en Liverpool worden onder hun eigen supportersschare zelfs hoger aangeslagen dan de wedstrijden tussen lokale rivalen Everton en Manchester City.

Onder leiding van José Mourinho neemt Manchester United het met spelers als Paul Pogba, Alexis Sanchez en Romelu Lukaku op tegen the Reds onder leiding van Jürgen Klopp met spelers als Mohammed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané en Virgil van Dijk

Beleef deze derby zelf en boek tijdig uw Voetbalreis! Met bijna 76.000 toeschouwers is de sfeer in het Old Trafford altijd gegarandeerd.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Manchester United en Liverpool


24 februari 2019 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool0-0
16 december 2018 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United3-1
10 maart 2018 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool2-1
14 oktober 2017 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United0-0
15 januari 2017 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool1-1
12 september 2015 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool3-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE