Manchester United - Liverpool (North-West Derby)

De grootste rivaal van Manchester United is Liverpool FC. De wedstrijden tussen beide teams in de welbekende North-West Derby staan bekend als één van de grootste rivaliteiten tussen twee clubs in de wereld naast de Superclassico tussen Boca Juniors en River Plate, El Clásico in Spanje en de Derby Della Madonnina in Italie. De wedstrijden tussen Manchester en Liverpool worden onder hun eigen supportersschare zelfs hoger aangeslagen dan de wedstrijden tussen lokale rivalen Everton en Manchester City.

Onder leiding van José Mourinho neemt Manchester United het met spelers als Paul Pogba, Alexis Sanchez en Romelu Lukaku op tegen the Reds onder leiding van Jürgen Klopp met spelers als Mohammed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané en Virgil van Dijk

Beleef deze derby zelf en boek tijdig uw Voetbalreis! Met bijna 76.000 toeschouwers is de sfeer in het Old Trafford altijd gegarandeerd.

North West Derby
23 feb
15:00
Manchester United
Liverpool
Inclusief:
  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 2 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Inclusief vlucht

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 2 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten. De prijs van het arrangement inclusief vlucht kan afwijken van de actuele prijs.

Inklappen
Voetbalreizen Premier League Premier League / Old Trafford, Manchester
Vanaf 599,- p.p.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Manchester United en Liverpool


10 maart 2018 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool2-1
14 oktober 2017 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United0-0
15 januari 2017 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool1-1
12 september 2015 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool3-1